מעוניינת לקנות הארד דיסק

• הוסף לסימניות
יש בזה חברות מומלצות, או שזה לא משנה? מה טווח המחירים? ואיפה אפשר להשיג בזול?

• הוסף לסימניות
אישית אני ממליץ מאוד על דיסקי קשיח מחברת transcend בעיקר על דגם 25M3 יש לי כמה כזה והם מאוד מאוד אמינים, זה המלצתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2122894:
אישית אני ממליץ מאוד על דיסקי קשיח מחברת transcend בעיקר על דגם 25M3 יש לי כמה כזה והם מאוד מאוד אמינים, זה המלצתי.

אכן גם הם חברה טובה מאוד שממש מתקדמת בזמן האחרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2122894:

אם כבר, אמרו לי ב-ksp ש-25H3 טוב יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;2123505:
אם כבר, אמרו לי ב-ksp ש-25H3 טוב יותר

לפי בדיקה באתר של טרנסקנד הם בדיוק אותו דבר רק באריזה שונה.

• הוסף לסימניות
מה המחיר? ואיך זה של חברת sp?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, תגדילי/תוסיפי אחסון כקשיח פנימי.

אני עם קשיח פנימי של טרה + 2 חיצוניים כ"א של טרה, אחד WD והשני טרנסקנד. שניהם טובים, אבל קשיח פנימי טוב יותר. ולכן פשוט קניתי עוד קשיח פנימי של 2 טרה... שווה יותר. מהיר יותר. ומחזיק מעמד יותר.

המלצה חמה שלי.

• הוסף לסימניות
ואני מתקינה את זה לבד? או צריכה טכנאי? מהו טווח המחירים של קשיח פנימי?

• הוסף לסימניות
תצטרכי טכנאי, קשיח פנימי עולה בערך 250 300, ושוב לא מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה