עזרה מעוניינת לקנות כדורי בונג'סטה (תחליף לדיקלקטין)

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שנשאר לו כדורי בונג'סטה מיותרים באזור ירושלים למכירה?
אני מעוניינת בכמות קטנה בעקבות המחיר הגבוה.
יכול להיות שיש לי
אני צריכה לבדוק

• הוסף לסימניות
תודה @דפה אני חושבת על כמה בודדים, נשאר לי כדור אחרון ואני חושבת שאני מרגישה טוב יותר, לא רוצה לקנות חב' שלמה זה בוודאי לא יהיה נצרך, ולימים הקרובים זה בוודאי יהיה הצלה.
השאלה כמה יש לך מיותר? אני אשמח גם בבודדים ממש. (כבר ירדתי לאחד ביום)

• הוסף לסימניות
תודה @דפה אני חושבת על כמה בודדים, נשאר לי כדור אחרון ואני חושבת שאני מרגישה טוב יותר, לא רוצה לקנות חב' שלמה זה בוודאי לא יהיה נצרך, ולימים הקרובים זה בוודאי יהיה הצלה.
אמכור לך כמה שאת צריכה. אני ממילא עוד אמשיך כמה חודשים

• הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח לי מייל?
אני אדבר איתך מחר? Y0583221771 וההמשך הרגיל
תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בבית מרקחת 10 כדורי בונגסטה בלבד
אני קניתי במאוחדת נראלי ב80 ש"ח 10 כדורים

• הוסף לסימניות
יש לי 5 כדורים שנותרו לי, אם את רוצה
למסירה בירושלים.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד שכל מי שיש לה בירושלים, תשלח לי פרטים למייל,
יצטרכו פה אשכול חדש שלם כדי לוודא כמויות מרחק נסיעה ומחירים...
@יעל 100 אשמח לשמוע על זה.
למי שהציעה קניית בודדים, אני במכבי, גם המחיר גבוה וגם אאל"ט מוכרים בחבילות.

• הוסף לסימניות
אמכור לך כמה שאת צריכה. אני ממילא עוד אמשיך כמה חודשים
סליחה על ההתערבות אבל
יש מקום לשאול רב במקרה כזה

[הקופה משתתפת בעלות התרופה ומיועדת עבור המבוטחת
הרי פשוט שלקנות מראש בסיבסוד על מנת למכור זה אסור
אם נשאר במקרה ואין מה לעשות בזה ודאי שמותר ]

• הוסף לסימניות
למכירה 54 כדורי בונג'סטה 300 ש"ח
אני מבני ברק, אפשרות לירושלים ( לא כל יום)
0548468294

• הוסף לסימניות
למכירה כ 50 כדורי דיקלקטין 250 ש"ח בבני ברק
וכן חבילה מלאה כדורי דיקלקטין מגמ"ח פרטי ( לא המקורי של בית מרקחת)
ב 100 ש"ח גם בבני ברק
לפרטים 0533180400

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה