עזרה מעוניינת לקנות כדורי בונג'סטה (תחליף לדיקלקטין)

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות כ10 כדורים
איזור מודיעין עילית או בני ברק
יש למישהי? תודה

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק גם בארגון חברים לרפואה בבני ברק.
הם נותנים לאישה לכל הריון קופסת דיקלקטין של 100 כדורים.
צריך לצרף אישור אברך כולל של הבעל וכן מרשם עדכני מהרופא.
יום אחרי ששלחתי להם קיבלתי הודעה שאני יכולה לבוא לקחת.
המס' שלהם 03-5792220
כמו"כ בקופ"ח כללית אפשר לקנות בונג'סטה בבודדים.
בשורות טובות ושיעבור בקלות!

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמות קטנה של בונגסטה בערך 5 כדורים .אזור בב .
יש למכירה ????מיותר??

• הוסף לסימניות
גמ"ח חסדי אילה.
שלחו מייל ל:w086558804
ותקבלו אוטומטי רשימת גמ"חים

• הוסף לסימניות
שלום אני צריכה דחוף דחוף
בונג'סטה יש למישהוא למכור? יודע על מישהו
אני ממש ישמח יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
מוכרים שמה קצת יקר אני חפשת משהו קצת יותר זול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום.
אשמח לרכוש בונגס'טה / דיקלטקטין (מסירה / מחיר מוזל)
מי שיש לה באזור בני ברק פתח תקווה אשמח לשמוע!
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה