מעוניינת לקנות צבעי עפרון אקוורל איכותיים- המלצות?

• הוסף לסימניות
בס"ד

עד כה עבדתי עם חברה מהולנד Bruynzeel Sakura
ועם FABER CASTELL
וגם- staedler
אשמח לדעת אם יש עוד סוג איכותי, אני צריכה לחדש מלאי ואשמח לבדוק נוספים.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על karan dache, צבעים מקצועיים, איכותיים ומעולים.

האמת? זכור לי שהם אזלו בארץ, אז ייתכן שתצטרכי לחפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפריץ;1876949:
גם אני ממליצה על karan dache, צבעים מקצועיים, איכותיים ומעולים.

האמת? זכור לי שהם אזלו בארץ, אז ייתכן שתצטרכי לחפש.

ממליצה ג"כ, נראה לי שיש בארטא.

• הוסף לסימניות
ברור שקרנדש- הם הכי איכותיים!
לי יש חבילה של 40, אבל יש גם של יותר:

קבצים מצורפים

• 1-stimmungbild caran dache1.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
גם אני הקטנה מצטרפת להמלצות
רק שימי לב שיש הבדלים בחבילות מבחינת סוגי הצבעים שהם מכניסים שם
יש חבילות שוות ויש כאלו שממש לא
אלא"כ את קונה את כל ה120 צבעים שלהם

• הוסף לסימניות
לי יש גם קרנדש וגם דרוונט וההבדל בינהם ברכות לטובת הדרוונט אבל אם את אוהבת קשה יותר אז לכי על קרנדש

• הוסף לסימניות
שנים הייתי סגורה על קרנדש אבל לאחרונה עברתי לקוהינור- KOH-I-NUR ואין עליהם!!!! עופרת מאד מאד רכה. מעולים.

• הוסף לסימניות
מרוב מנגה כבר שכחתי מה זה עפרון. עוד יש דבר כזה?...

• הוסף לסימניות
מרוב מנגה כבר שכחתי מה זה עפרון. עוד יש דבר כזה?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה