מעוניינת לקנות רקעים לסטודיו

• הוסף לסימניות
נא לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
את רוצה יד 2 או עצות לקניית חדש?

• הוסף לסימניות
רקע מבד? או נייר?
חלק או ציורי?
במחירים של היום, כדאי לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת בדיוק.......
איפה אפשר לקנות חדש? מה המחירים?

• הוסף לסימניות
בד בגודל 3X6 - המחירים נעים בין 350ש"ח לפשוטים ביותר ויכול להגיע ל1000 לאיכותי (דרורה)
אני קניתי אצל דרורה רקע בד בגודל 5X7 בכ2000 ש"ח

יש לי 2 רקעים שקניתי מפוטופריק ב350 ש"ח ולא אהבתי אותם, הם חדשים, אם תרצי אשמח למכור אותם ב250 ליחידה. אחד בגוון חום שחור ואחד כחול אדמדם, טקסטורה גסה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה יותר חלקים. הרקעים הם מבד או מנייר? מה עדיף?

• הוסף לסימניות
רקע בגודל 5*7 מתאים לאולם ולא לסטודיו ביתי (נראה שזו המטרה שלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;777789:
רקע בגודל 5*7 מתאים לאולם ולא לסטודיו ביתי (נראה שזו המטרה שלה)

ברור, לכן פירטתי ל 3X6 שזה הסטנדרט בבד, ובכדי לתת מושג במחירים כתבתי כמה שילמתי על גודל יותר גדול של סטודיו משפחות באירועים גדולים.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על הענות...
אני צריכה רקע מבד....לא ציורי...

אם ההפרש של המחירים לא גדול אז איפה עוד אני יכולה לקנות?
הייתי אצל דרורה ואין לה מה שאני צריכה.

אם יש למישהו בד אז אני ישמח להצעות יד שניה
mspoto עזרת לי מאוד! אני נרוצה בד אז פוטופריק לא שייך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;777870:
קודם כל תודה על הענות...
אני צריכה רקע מבד....לא ציורי...

אם ההפרש של המחירים לא גדול אז איפה עוד אני יכולה לקנות?
הייתי אצל דרורה ואין לה מה שאני צריכה.

אם יש למישהו בד אז אני ישמח להצעות יד שניה
mspoto עזרת לי מאוד! אני נרוצה בד אז פוטופריק לא שייך...

איזה בד את צריכה? חלק? איזה צבע? גודל?

הרקעים שקניתי מפוטופריק הם בד.. אבל לא חלק אלא מקושקש.
יש לו גם חלקים.
ובאיביי כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה