מידע שימושי מעוניינת לראות תחפושת של מיני/מיקי מאוס-להשראה בלבד!

• הוסף לסימניות
בבקשה

• הוסף לסימניות
מקווה שעזרתי

קבצים מצורפים

• IMG_2415.png
    KB 713.6 · צפיות: 377
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב. מישהי יכולה להסביר לי איך לתפור חצאית מינימאוס לתינוקת בת שנה? הוראות בסיסיות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מהמם,
ירין, חצאית של מיני מאוס זה מאד פשוט, קחי בד כפול ברוחב, תפר אחד בצד או מאחורה איך שתרצי,
למעלה ולמטה תוסיפי קיפול להשחלת גומי, רצוי קצת יותר רחב מהגומי הפשוט.
2 כתפיות יוצאות מהחצאית מקדימה כלפי מעלה ועוברות לחצאית מאחורה, מקדימה את יכולה לחבר בין 2 הכתפיות פפיון.
תסתכלי בתמונה שצרפתי למעלה, זה מאד פשוט,

אני מקווה שהסברתי נכון, אני לא תופרת מקצועית, רק קצת חובבנית.

• הוסף לסימניות
יותר מואחר אוכל להעלות תמונה

כלום עבודה, קניתי קשת מיקימאוס החניות מלאות בזה.
חצאית מיקימיאוס הקטנתי למידה של הילד , תינוק שן שנה ורבע, גולף וגרבינוים שחורים.
שלקיס...

נגמר הסיפור
זול וחמוד!!

מומולץ מאוד!!

• הוסף לסימניות
שבי, תודה. ואיך אני "נותנת נפח" לחצאית?

• הוסף לסימניות
זה המיקימאוס שלי - הכל תפור כולל הנעליים...
רק הקשת קנויה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 342.8 · צפיות: 369
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירין;1212351:
שבי, תודה. ואיך אני "נותנת נפח" לחצאית?

ברגע שאת מכווצת עם גומי למטה יש לו מעט נפח, את גם יכולה לעשות חצאית בלון מבד כפול ורק למעלה לשים גומי.

• הוסף לסימניות
העליתי כבר פעם באשכול אחר. הנה עוד פעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1212374:
איפה מצאת שליקס ?

מצאתי שנה שעברה בירושלים בגאולה בחנות מרכזית שמוכרים מלא דברים לפורים , מול התחנה .. ליסוע בחזור,מלכי ישראל בקיצור.
זה הי של ילדים או מבוגרים אבל הקטנתי..

• הוסף לסימניות
יש למשהי מירושלים את התחפושת ש-levy העלתה פה בפורום הזה מיקי מאוס עם הנעלים והכובע המתוק הזה??
אשמח לתגובה באישי
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
עדין מחפשת את התחפושת
יש למשהו בירושלים?
התחפושת של מיקי מאוס לתינוקת בת 10 חודשים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי קלוגר;1212458:
העליתי כבר פעם באשכול אחר. הנה עוד פעם

מכירה אותם מהיכן שהוא!!!!!!!!!!!!!
מתוקים כתמיד !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה