- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1209139:אני עשיתי עם טוליפ ויצא מקסים! (אין לי כרגע תמונה)
אגב, שמנה לב אם אתן כותבות פסוקים על המעיל זו בעיה. הילד הרי נכנס לכל מיני מקומות...
(אני כתבתי "כתר תורה" משני צידי הכתר)
יש לך תמונה?
נכתב ע"י פרפר;1209139:אני עשיתי עם טוליפ ויצא מקסים! (אין לי כרגע תמונה)
אגב, שמנה לב אם אתן כותבות פסוקים על המעיל זו בעיה. הילד הרי נכנס לכל מיני מקומות...
(אני כתבתי "כתר תורה" משני צידי הכתר)
נכתב ע"י bracha;1206961:ניקית בשם נעמי העלתה באשכול התחפושות הגדול
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=725622&postcount=250
ועזרה לי מאד!
נעמי תודה, אני ממש הולכת צעד צעד עם ההדרכה שלך.
גם לי נעמי הנהדרת עזרה שנה שעברה מאוד מאוד!!!
תודה רבה לך נעמי, יצא מקסים!
נכתב ע"י 8787;1209281:זה היה בחומש סעודה של אח שלי
אבל היה טוב גם לפורים...
נכתב ע"י bracha;1206961:ואגב, אם כבר מדברים על זה, אתם מכירים רוקמת בירושלים בזול?
נכתב ע"י סא;1209399:מה גורם לזה לעמוד באיזור הכתפיים?
נכון, הדבקתי בנוסף גם אבנים (קריסטלים או דמוי קריסטל...)נכתב ע"י shevibi;1209126:איך עשית את הכתר נראה שיש שם עוד משהו חוץ מרקמה?
אני שמתי 2 שכבות של פוליגל, אבל באיזשהו שלב זה כבר קיבל 'קיפול' באמצע (אפשר לראות בתמונה)מה גורם לזה לעמוד באיזור הכתפיים?
נכתב ע"י hilav;1209412:נכון, הדבקתי בנוסף גם אבנים (קריסטלים או דמוי קריסטל...)
אני שמתי 2 שכבות של פוליגל, אבל באיזשהו שלב זה כבר קיבל 'קיפול' באמצע (אפשר לראות בתמונה)
נכתב ע"י פרפר;1209405:אני שמתי בכתפיים ספוג (יש בחנויות בדים ביפו בירושלים). אפשר לשים פוליגל אבל נראה לי לא כל כך נוח לילד.
נכתב ע"י סתם;1207130:יש בחבקוק לקנות כתר תורה כסוף דק
כמו ששמים על קישוטי סוכה
מה אתם אומרים על זה?
נכתב ע"י ari;1209432:באיזה עובי הספוג? ואיך חתכת אותו לגודל הרצוי?
וזה באמת עמד יפה וישר על הכתפיים ולא התקפל?
נכתב ע"י חנון;1207028:אוהב ציון בשמואל הנביא מקבלת רקמות, אין לי את הטלפון
נכתב ע"י bracha;1212180:אוהב ציון?
שו הדא?
זה שם של חנות? משפחה?
אני ציירת במיקצועי.אם את מעונינת...נכתב ע"י מירי456;1207123:האם קיימת אופציה לקישוט יפה של המעיל חוץ מלרקום
שמעתי על טוליפ אבל איך אפשר לעשות את זה מדויק בלי שום טעויות?
תעייני בהודעה שלי מספר 5מישהי יודעת כמה אמורה לעלות רקמה בסגנונות הנ"ל, וכמה זמן זה אמור לקחת?
ובעיקר - מכירות רוקמת בירושלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים