מעוניינת לראות תחפושת של ספר תורה להשראה בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
תודה, ניסיתי לחייג אליה כבר קודם, אבל לא היתה אצלה תשובה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה בדחיפוווווות

סיימתי את החלק התחתון ואני לא מוצאת דרך לסיים את החלק העליון
איך לצפות את הספוג?
איך נכנס הראש?
האם לחלק את זה לשני חלקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevibi;1222992:
סיימתי את החלק התחתון ואני לא מוצאת דרך לסיים את החלק העליון
איך לצפות את הספוג?
איך נכנס הראש?
האם לחלק את זה לשני חלקים?

תשמעי, אני עשיתי לבן שלי בהתחלה עם ספוג, וזה פשוט חסם לו את כל הצוואר (יש לו צוואר קטן) וזה היה לו ממש לא נח. אז פשוט עשיתי בסוף עם פוליגל כמו שיעצו לי בהתחלה ויצא מקסים.

מה שאת צריכה לעשות, לחתוך את הפוליגל בצורה אליפטית ועם חור באמצע, ומאחורה להשאיר פתח.

רגע, אני יצלם לך את מה שאני עשיתי, תראי איך זה בנוי.

• הוסף לסימניות
הנה

מקוה שתביני.

פשוט עשיתי פתח מאחורה גם בבד עצמו.
ועשיתי קרס מאחורה שזה נסגר.

אני מלבישה לו את הראש בתוך הפתח של הבד, ואז מכניסה את זה בצוואר.

בצדדים מתחת לידיים עשיתי רוכסן ארוך, שזה פשוט נפתח עד הסוף, לשתי חלקים. (זה עדין מחובר אבל רק למעלה)

אחרי שהלבשתי הכל אני סוגרת את הרוכסנים בצדדים
ויופי של תחפושת.

קבצים מצורפים

• IMG_3625.jpg
    KB 17.6 · צפיות: 63
  • IMG_3626.jpg
    KB 19 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה