עזרה מעוניינת לשכור את השמלות הורודות 'המדוברות' מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
מכירות קצה חוט למשפחה שקנתה (חוץ מהניקית 'רחל חסיד') ותרצה להשאיל / להשכיר?
יעזור לי מאד. החתונה עוד שבועיים...
תודה!!!

• הוסף לסימניות
לנו יש כ-20 שמלות במידות שונות ( חלק חופפות)
חתונה בחמישי הקרוב בעז"ה, אז רק אח"כ נוכל לדעת אם נרצה להשכיר או למכור...(אחיות שלי לא בעניין לדבר על זה עד החתונה...)
תצרי איתי קשר בפרטי שבוע הבא...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני יודעת על מה את מדברת ואם כן יש אותן לאחותי והיא משכירה....
רק אולי תעלי תמונה למה הכוונה או שתשלחי לי למייל....
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מכירות קצה חוט למשפחה שקנתה (חוץ מהניקית 'רחל חסיד') ותרצה להשאיל / להשכיר?
יעזור לי מאד. החתונה עוד שבועיים...
תודה!!!
אפשר לקבל קישור לשמלות? מחפשת לאירוע.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קישור לשמלות? מחפשת לאירוע.
זה הקישור:
https://he.aliexpress.com/item/Eleg...32805273979.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.T0Xu5v
ויש גם אותו:
https://he.aliexpress.com/item/2018/32847116408.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.263.Jkki68

מנסיון, הדגם הראשון יותר מוצלח!!
ואגב, לידיעת אלה שחושבות להזמין,
הבגדים בד"כ מצריכים תיקונים (להצר את השרוול שמגיע רחב, להצר טיפה בהיקף, ורוב הפעמים גם לקצר)
התיקונים גם עולים כסף...לנו יצא לכל שמלה בין 50-120 ש"ח
כך שעלות של שמלה יצא לנו בין 180-240 ש"ח ...נחמד אבל לא משהו שלא מוצאים פה.
אז מי שמזמינה רק בגלל המחיר,עכשיו בסוף עונה אפשר להשיג בגדים מהממים ב-200 ש"ח בכיף...בלי הלחץ והמתח שנלווה לפעמים להזמנה מחו"ל.

אצלינו במקרה חלק מהבגדים היגיעו מיד, חלק המוכר ביטל את ההזמנה משום מה ונשלחו שוב והיגיעו אחרי כמעט חודשיים.
וחבילה אחת עם 2 שמלות נעלמה בדואר בארץ...ואחרי אין ספור טלפונים וברורים נמצאה בסניף מיון דואר באיזה חור...
קיבלנו את החבילה פחות משבוע לפני החתונה...ועכשיו עוד תיקונים ל-2 השמלות...
אז רק תקחו בחשבון את כל העיכובים שיכולים להיות...

• הוסף לסימניות
יש לי במידה 10 ובמידה 6
אורך ארוך (ולא קצר)
אחרי התיקונים הנדרשים

פנוי להשכרה/למכירה מיום ראשון
למחיר - צרו קשר באישי

• הוסף לסימניות
יש לנו 9 שמלות במידות שונות (חלק חופפות)
חתונה בשלישי הבא בעזרת ד',
רק אח"כ נוכל לדעת אם נרצה להשכיר או למכור...(אחיות שלי לא בעניין לדבר על זה עד החתונה...)
תצרי איתי קשר בפרטי ביום חמישי הבא...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לנו יש אותן באפור.
כ-12 שמלות במידות שונות

• הוסף לסימניות
מצטרפת לגל
אם יש למישהי את השמלות האלה בקצר (וורוד)
מידות 16-18, 10, 6
להיום בבני ברק (אשמח להשכיר)

• הוסף לסימניות
יש לנו לגילאי 3, 4.5 , 6-7 , 9.
באישי.

• הוסף לסימניות
נשארו לנו כ3 שמלות מידות 3, 6, 8 מתוקנות- ראיות ללבישה
מוכרים אותם ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
סתם הערה קטנה
אל תכתבו בדיוק באיזה יום החתונה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה