- הוסף לסימניות
יתכן מאוד שארצהנשארו לנו כ3 שמלות מידות 3, 6, 8 מתוקנות- ראיות ללבישה
מוכרים אותם ב100 ש"ח
יתכן מאוד שארצהנשארו לנו כ3 שמלות מידות 3, 6, 8 מתוקנות- ראיות ללבישה
מוכרים אותם ב100 ש"ח
שלחתי לך הודעה בפרטי,לנו יש כ-20 שמלות במידות שונות ( חלק חופפות)
חתונה בחמישי הקרוב בעז"ה, אז רק אח"כ נוכל לדעת אם נרצה להשכיר או למכור...(אחיות שלי לא בעניין לדבר על זה עד החתונה...)
תצרי איתי קשר בפרטי שבוע הבא...
רלוונטי?נשארו לנו כ3 שמלות מידות 3, 6, 8 מתוקנות- ראיות ללבישה
מוכרים אותם ב100 ש"ח
יש לאחותי אותן להשכרהרלוונטי?
מתעניינת
מכירות קצה חוט למשפחה שקנתה (חוץ מהניקית 'רחל חסיד') ותרצה להשאיל / להשכיר?
יעזור לי מאד. החתונה עוד שבועיים...
תודה!!!
בשמלה הארוכה - 12 זו המידה הכי גדולה? אולי אצל מוכרים אחרים יש 14?
אני מסופקת אם ה12 תספיק לילדה בת 12.
אשמח למידע מבעלות נסיון
יש לי בעיקרון, זה נמצא בבית וגן בירושלייםמחפשת את השמלות הנ"ל במידות 2,5,6
במודיעין עילית או ירושלים
לחתונה בעוד שבוע וחצי
יש למישהו?
שואלת את עצמי את אותן שאלות בדיוקיש לי בעיקרון, זה נמצא בבית וגן בירושליים
הבאתי למשהיא, והיא השאירה את זה שם אצל אחותי
לפי הכללים החדשים, איך אפשר ליצור קשר??
מותר לי לרשום מספר טלפון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים