- הוסף לסימניות
בגיל 5 וגיל 7
במחיר שפוי
אשמח לשמוע ולראות דוגמאות ממי שיש לה.
תודה רבה
ובשמחות
במחיר שפוי
אשמח לשמוע ולראות דוגמאות ממי שיש לה.
תודה רבה
ובשמחות
100-200?? את בטוחה? שמעתי שהמחירים שם באזור ה500-600....נכתב ע"י GRN;1153673:אם מעניין אותך, ואם תצליחי להגיע לאזור...
יש בירושלים מכירת עודפים של רייצל ה. בקומה השניה של סנטר 1.
ראיתי שם דברים מוצלחים מאוד. המחירים 100-200. יש גם חליפות לבנים.
נכתב ע"י יעל;1153677:בדקת באתר שמלה להשכיר?
נכתב ע"י studio dv.d;1154084:100-200?? את בטוחה? שמעתי שהמחירים שם באזור ה500-600....
נכתב ע"י sarit_f;1154242:למתי את צריכה?
אני בדיוק תופרת (ז"א הבאתי לתופרת שתתפור..) לבת שלי שמלת כלה מהממת
החתונה שלנו בעוד שבועיים בדיוק (פחות יום)
איך משתמשים בה? התקנתי, הפעלתי, חיפשתי, זה מביא לי תוצאות אבל רק מרובעים, בלי תמונות.נכתב ע"י לאהלה ג;1154105:הנה ההתקנה
קיבלתי אותה מפה
כן, אני צריכה ל2 הבנות שלי...נכתב ע"י sarit_f;1154301:שמלה אחת, ילדה בת 5
עכשיו אני שמה לב שרצית 2 זהות..
נכתב ע"י studio dv.d;1154316:כן, אני צריכה ל2 הבנות שלי...
סליחה על השאלה, כמה עולה לך לתפור? זה עדיף מלשכור?
נכתב ע"י studio dv.d;1154370:וואו, איזה השקעות...
כל הכבוד!
חבל באמת שאינלך 2 בנות בגיל של הבנות שלי...![]()
נכתב ע"י sarit_f;1154337:עלה לי הון תועפות
300 ש"ח התפירה כולל הבדים הרגילים
את הבדים היקרים אני בוחרת וקונה (קניתי תחרה מאד יקרה, מצאתי שארית ב-200 ש"ח. תחרה שעולה 500 ש"ח למטר..)
סה"כ 500 ש"ח. וזה רק השכרה. ז"א שאחרי האירוע השמלה חוזרת לתופרת
(היתרון בזה מסתם השכרה זה שתפרו לי במיוחד מה שאני רוצה, ועשינו מדידות כל הזמן שזה יהיה מדוייק, ואף אחד לא לבש את זה קודם וכו' וכו')
אם אני רוצה שהשמלה תישאר אצלי, אני מוסיפה לתופרת עוד 200 ש"ח
סה"כ 500 ש"ח השכרה / 700 ש"ח קנייה
וזה עוד מחיר מיוחד שהתופרת עשתה לי, כי היא אחות של גיסתי..
(תופרת-על מקצועית ביותר)
אגב, הדוגמא היא של שמלת כלה אמיתית שלקחנו מז'ורנל
(ואחותי הכלה כל כך התלהבה, שהיא עושה בדיוק את אותה הדוגמא)
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1154401:תכל'ס אם אני רוצה להשכיר את השמלה הזאת כמה עולה?? (לילדה בת 5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים