מעוניינת לשכור sony a7

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם מישהו מכיר השכרה בירושלים או בסביבה.
זה ממש דחוף לי להשבוע!!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מישווו?????:(

• הוסף לסימניות
https://www.prog.co.il/threads/השכרת-ציוד.326268/#post-5151261

השכרת ציוד צילום- מצלמת קולנוע, מצלמת וידאו, מצלמת DSLR.
ציוד סאונד, תאורה, סליידר סטדיקאם. רחפן, ועוד-
שושי גייר- 0504156401.

את חמודה מאודדד!
אבל אין לה את המצלמה הזאת:(

אין סיכוי להשיג את זה???
אני חייבת ליסוע לתל אביב בשביל זה?
בקשה תרתמו לעזרתי...:eek:

• הוסף לסימניות
אני חייבת ליסוע לתל אביב בשביל זה?
:eek:
זה בהחלט לא הכי נעים אבל כנראה כן
מנסיון- בעייתי מאד להשכיר ציוד שמשתמשים בו וזו הסיבה שהפסקנו לעשות זאת
יש בהחלט חלקים מסוימים מהציוד שלא הייתי קונה כי הם לא לשימוש רציף, אבל עשינו זאת בגלל הכאב ראש שכרוך בהשכרה להפקות קטנות

• הוסף לסימניות
זה בהחלט לא הכי נעים אבל כנראה כן
מנסיון- בעייתי מאד להשכיר ציוד שמשתמשים בו וזו הסיבה שהפסקנו לעשות זאת
יש בהחלט חלקים מסוימים מהציוד שלא הייתי קונה כי הם לא לשימוש רציף, אבל עשינו זאת בגלל הכאב ראש שכרוך בהשכרה להפקות קטנות

אוף...:confused:
אם היה לי זמן הייתי עושה את זה ממזמן...
אבל כנראה שזה המזל שלי...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה