מעונין להקים אתר קטן

• הוסף לסימניות
שלום לחברי הפורום!

אני עוסק בתחום של עריכת ספרים תורניים, ואני מעונין להקים אתר של עמוד אחד לצורך פירסום. יהיה בו טקסט בעברית ואנגלית, וקובץ או שנים להורדה (תיקי עבודות).

אין בגוגל ממש אתרים אחרים בתחום העריכה התורנית, למעט בודדים, ואפילו אתר החינמי שיש לי כיום (ואני בעצמי בקושי מוצא אותו...) הביא לי קצת לקוחות, כך שזה לא אמור להיות מסובך לקדם אותו, והמטרה שיופיע בעמוד הראשון של התוצאות, ויגיעו אליו ממגוון של חיפושים רלוונטיים, ולא אצטרך לעדכן אותו כל הזמן כדי שישאר מקודם.

אשמח לקבל הצעות לפרטי. (אני מודיע מראש: אני לא מתכונן להשקיע בזה הרבה...)

• הוסף לסימניות
אם אינך מתכונן להשקיע הרבה אז כדאי שתשאר עם הישן כי ברור שכל אתר תצטרך לעדכן כדי שישאר מקודם בגוגל ע״י הכנסת מאמרים, תכנים וכד׳ אלא אם כן הקידום הוא ממומן ותצטרך לשלם לגוגל
כמובן שאתרי וורדפרס טובים מאד לקידום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;1665859:
אם אינך מתכונן להשקיע הרבה אז כדאי שתשאר עם הישן כי ברור שכל אתר תצטרך לעדכן כדי שישאר מקודם בגוגל ע״י הכנסת מאמרים, תכנים וכד׳ אלא אם כן הקידום הוא ממומן ותצטרך לשלם לגוגל
כמובן שאתרי וורדפרס טובים מאד לקידום.

תודה. והעובדה שאין אתרים אחרים כאלה לא מועילה? כלומר, אם אני מקים אתר לקידום האינדיאנים בישראל ומישהו יעשה חיפוש בדיוק על זה, הוא לא יופיע לו בגלל שהאתר לא מתעדכן?

ומה בכל זאת אפשר לעשות? האתר החינמי ב 2ALL, הם רוצים תשלום חודשי (בין 40 ל100 ש"ח בהתחלה) כדאי לאפשר תגיות באתר, ואולי עוד כמה דברים שיכולים לקדם. זה שווה?

אולי כדאי דרך B144?

• הוסף לסימניות
אם אתה מעמד ספרים תורניים, המלצה חד משמעית, תוריד את האתר שלך מ-2ALL, וכמה שיותר מהר.

חברות החסימה, חוסמות את השרת שלהם, וכל האתרים שיושבים עליו, ולא בכדי. וד"ל.

קהל היעד שלך, הם אלו שמשתמשים בסנני האינטרנט.

גם לגבי התשלום החודשי שנדרש ממך, במחיר של שנה או שנה וחצי, אתה יכול להרים יופי של דף נחיתה.

אם תרצה פרטים נוספים, תוכל לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
ראיתי את האתר, ודבר ראשון כמו שכתב קודמי, ברימון הוא מחייב לרדת לרמת סינון הנמוכה ביותר המקבילה לאתרים המכילים תמונות וד"ל.
דבר שני יש לך בצד פרסומת כזאת של 2ALL וזה נראה מאוד לא מקצועי.
אני בכל מקרה יצרף כמה כללים בסיסיים לקידום אתרים שיכולים לעזור פה לכל אחד.
1. לרשום את האתר בכלי מנהלי האתרים של גוגל.
2. לפתוח דף גוגל+ של העסק\האתר ואם זה עסק מקומי אז לצרף אותו למפות גוגל, בדף צריך להכניס כמה שיותר מידע כמו שעות וכ"ו.
3. להכניס תגיות ותיאור מטא שיסביר מה הדף.
4. עוזר גם כן לפתוח דף פייסבוק בשביל האתר, (לא מתאים לכל אתר כמובן)
5. להכניס קישורים לאתר מאתרים אחרים שיש להם דירוג גבוה בגוגל.
6. להכניס טקסט אלטרנטיבי לכל תמונה ששמים באתר.
7. לדאוג שהאתר יהיה רספונסיבי.

כל הכללים האלה הם דברים בסיסיים בשביל שגוגל יכיר אותך וכמובן שיש עוד עולם ומלואו בקידום אתרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה