כללי מעונין לרכוש החוברות של חברת מנטור לפוטושופ

• הוסף לסימניות
זה חדש, יצא רק עכשיו, אם מישהו קנה מן הסתם הוא לא ימכור...
אולי אתה רוצה מהדורות ישנות יותר?
לגבי קוקבוק לפחות, זה ממש לא משנה הגרסה של הפוטושופ. העיקר העיקרון.
לגבי הספר השני, זה באמת משנה, ולא כדאי לקנות ספר על גרסה ישנה.

• הוסף לסימניות
הספר הכי טוב הוא העזרה של הפוטושופ בגירסה העברית.
אני הפכתי העזרה של אינדיזיין לPDF עם PDFCreator אפשר שם לחבר את הקבצים.
אם תדפיס את כל העזרה זה יעלה לך בערך כמו הספר, וזה הרבה יותר מפורט.

• הוסף לסימניות
יצרתי קשר עם מנטור והם אומרים שהם לא שולחים לאמריקה.

אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לרכוש את שני המוצרים במנטור, (117 ש"ח לכל אחד) ולשלוח לאמריקה.

אני יודע שזה בקשה לא רגילה, אבל אני בכלל לא מבקש את זה. רק אולי ואולי יש פה בין הציבור הגדול מישהו שממילא יש לו קשר עמהם ויש לו גם קשרים עם משלוחים לאמריקה.

אני ישלם על הכל, כולל גם על הטירחה (כמה שנסכים מראש).

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד, אתה בטוח שהם אמרו לך שהם לא שולחים לחו"ל, אני קניתי אצלם כבר 2 חוברות ושלחו לי את זה בדואר (כמובן בתוספת תשלום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה