מעונינים/או מכירים משהו שרוצה למכור

• הוסף לסימניות
עגלת תאומים בייבי גוג'ר סיטי מיני - יד שניה

(עדיפות לשחור)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
כשחיפשתי בעבר היה פרסומים על חדש ב1700 כך שאם מחפשים ברמה אולי כדאי לקנות חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;871847:
כשחיפשתי בעבר היה פרסומים על חדש ב1700 כך שאם מחפשים ברמה אולי כדאי לקנות חדש

חדש ! עולה 3000 ש"ח :(

• הוסף לסימניות
תחפשי ביד 2

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;871849:
חדש ! עולה 3000 ש"ח :(
אני קניתי לפני שנתיים במבצע דרך אתר בעגלא ב-1890 + משלוח 50 ש"ח.
תנסי, אולי יש להם שוב מבצע

• הוסף לסימניות
יש בירושלים בגוונים, רח' דוד במחיר זול מאוד, נראה לי באיזור ה1600

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;872208:
יש בירושלים בגוונים, רח' דוד במחיר זול מאוד, נראה לי באיזור ה1600

תאומים!!! לא רגיל

• הוסף לסימניות
כן תאומים. עולה כמעט כמו הרגילה שם.

תתקשרו ותבדקו.

• הוסף לסימניות
תאומים בביבי לנד - אני קניתי ב- 1990

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;872196:
אני קניתי לפני שנתיים במבצע דרך אתר בעגלא ב-1890 + משלוח 50 ש"ח.
תנסי, אולי יש להם שוב מבצע

בייבי ג'וגר ישראל מפרסמים הרבה על החנות בעגלא שאין להם רשיון.
ואין אחריות לעגלות שלהם - מטעם היצרן.
תבדקו את העניין.

• הוסף לסימניות
סתם ככה לגבי חנות מהיבואן וחנות לא מורשית (אפשר לבדוק באתר שלהם)
יש לביבי ג'וגר שירות מדהים! שחבל לפספס אם אין אחריות על המוצר
שבוע שעבר החליפו לי גלגלים אחד לעגלת תאומים ואחד לעגלת סיטי מיני 4 גלגלים (מאותה סיבה- שמשום מה המעצור נתקע מעצמו על ישר ולא מסתובב)
פתאום ראיתי שהגלגל של היחיד לא ממש תואם והם הבטיחו לשלוח לי אחד נוסף- הכל חינם עד דלת הבית במהירות וביעילות. (פעם אחת החליפו לי גומי שנשחק בידית ג"כ תוך 24 ש')
זה שירות שחבל לפספס תקנו ב100-200 שקל נוספים מיבואן רשמי ותהנו מהם מאד!

ו..אין לי אחוזים... :)

• הוסף לסימניות
ראיתי היום מודעה באחד החינמונים כאן... תיכף אחפש לך

• הוסף לסימניות
כן, אני עם נסיון מר מאוד!:mad:
קניתי בחו"ל במחיר של 400$ כולל הניילון הטוב ותיק של מאמאס אנד פאפאס גדול ואני מרוצה עד הגג עד שנסיעה אחת בקיפול נשבר לי חלק בצד של העגלה ולא היה לי עם מי לדבר!!!
הם לא נותנים שרות על עגלות שניקנו בחו"ל אפילו בתשלום, ועכשיו כשב"ה העגלה מתוקנת אחרי חודש וחצי של שביתה מלאה (לאחר שימוש יומיומי) אני שומרת עליה באובססיביות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה