להודות ולהלל!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לפרטים נוספים באישי
הילדים מתחננים.... ואנחנו לא בעניין לקנות. אז חשבנו לשכור.
יש למישהו?
הילדים מתחננים.... ואנחנו לא בעניין לקנות. אז חשבנו לשכור.
יש למישהו?
נכון. סליחה,כמו שכתבתם בגוף ההודעה אתם מעוניינים לשכור, בעצם, ולא להשכיר...
אולי כדאי שתשנו את הכותרת?
בעקבות המודעה הזאת התחיל הפולמוס על החיות.קראתי אתמול בחינמון של ק"ס על מכירת חיות מחמד ובינהם תוכים, מקסימום תקנו ותמכרו למישהו.
בעקבות המודעה הזאת התחיל הפולמוס על החיות.
אני מאמין שגם הילדים לא באמת יודעים איזה סוג הם רוצים...איזה סוג תוכים?
פשוטים אפילו... לא מכירה סוגים. העיקר תוכים.איזה סוג תוכים?
התוכים לא מלכלכים?מנסיון זה תורם לילדים המון!
והתוכים ממש ידידותיים לעומת 'מחמדים' אחרים שגורמים ללכלוך וריח.
מי שינה לי את הכותרת?כמו שכתבתם בגוף ההודעה אתם מעוניינים לשכור, בעצם, ולא להשכיר...
אולי כדאי שתשנו את הכותרת?
מסתמא אחד מהמנהלים שראה ששאלת איך משנים..מי שינה לי את הכותרת?
נשמח מאדאני אשאל את הילדים אם הם מוכנים להפרד מהם לכמה שבועות, כי כרגע הם באמצע לאלף אותם (ולעלף אותי), שלא יפחדו ויעמדו להם על הכתף ועוד כל מיני....
היו לנו הרבה חיות מחמד, ברווזים, אוגרים, שרקנים, אפרוחים, דגים וכו'פשוטים אפילו... לא מכירה סוגים. העיקר תוכים.
התוכים לא מלכלכים?
מפצחים פיצוחים.. וכו'
תודה על התשובה המפורטת, אולי תחכימי אותי בשונישימי לב שיש הבדל בין תוכונים לתוכי.
עכשיו העליתי מהתיבה את "ענין חדש" והתוכי נמסר...ראיתי ב"ענין חדש" תוכון עם כלוב למסירה.
אולי שווה בדיקה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים