למסירה מעונינת בעוזרת פעם בשבועיים בשיכון ה ?

• הוסף לסימניות
שלו,
יש לי עוזרת בשיכון ה'
נחמדה וטובה
אני רוצה להוריד אותה לפעם בשבועיים
כך שהיא פנויה לבית אחר אחת לשבועיים
לוקחת 60 לשעה ללא נסיעות

יום שלישי
13:30-17:00

לי יעזור שמישהו יקח אותה אחרת היא לא מסכימה אחת לשבועיים, היא מעדיפה משהו קבוע כמובן.

תודה ויום נקי וטוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לכמה שעות?
ובאיזה יום

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה.
היא טובה? מבוגרת? רוסיה? מה היא?

• הוסף לסימניות
אני רוצה,
גרה קרוב לשיכון ה

אפשר טלפון?
0548494695 - זה הטלפון שלי
או שהתכונת לטלפון שלה??
אני גם רוצה.
היא טובה? מבוגרת? רוסיה? מה היא?
ראיתם את היום והשעות?? מתאים לכם?
לי זה מהמם שלישי, סוגר סופית את הבלגן של שבת וניקיון יסודי לשבת הבאה..

היא אוקראינית, סבתא לכמה, לרב שקטה, לפעמים בשיחות אין סופיות בטלפון, עושה יפה מה שאומרים לה, ואם רוצים יותר אז מבקשים והיא עושה. יש אותה גם לחמותי וגיסתי ובת של שכנה שלי.. כולן מאד מרוצות...

• הוסף לסימניות
אני רצינית. מתאים לי השעות והימים, מה הלאה?

• הוסף לסימניות
לא רלונטי!
בהצלחה לכולן
אין מה להתקשר

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהי המלצה על עוזרת בבני ברק?
דחוף לי ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה