מעונינת לחסום את הדפדפן בסמארטפון

• הוסף לסימניות
ולהשאיר רק כמה אפליקציות.
איך אני עושה את זה?
אשמח מאוד לתשובתכם.

• הוסף לסימניות
אומנם אפשרי לעשות את זה אבל בכל מקרה זה מסובך ומתחיל בהרשאות root של המכשיר שצריך לפרוץ לאחר מכן התקנת תוכנה כמו romtoolbox השולטת על כל האפליקציות והקישורים שלהם..עבודה מסובכת למדי..הכי טוב לתת לטכנאי שיודע לעשות את זה בלי להרוס את המכשיר.

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח ניתוק גלקסי/אייפון וכו..
הם נמצאים ירושלים - צריך להביא את המכשיר אליהם והם חוסמים לך את האינטרנט ולפני כן את מורידה את האפליקציות שאת רוצה .. זה מה שהבנתי מהם,

טלפון- 052-7189672
מייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1431867:
הם נמצאים ירושלים - צריך להביא את המכשיר אליהם והם חוסמים לך את האינטרנט ולפני כן את מורידה את האפליקציות שאת רוצה .. זה מה שהבנתי מהם,

טלפון- 052-7189672

נראה לפי השאלה שכן רוצים חיבור אינטרנטי אבל רק לאפליקציות מסוימות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1431845:
אומנם אפשרי לעשות את זה אבל בכל מקרה זה מסובך ומתחיל בהרשאות root של המכשיר שצריך לפרוץ לאחר מכן התקנת תוכנה כמו romtoolbox השולטת על כל האפליקציות והקישורים שלהם..עבודה מסובכת למדי..הכי טוב לתת לטכנאי שיודע לעשות את זה בלי להרוס את המכשיר.
זה לא כזה מסובך כמו שאתה עושה את זה.. :)
אם היא לא רוצה לסנן אפליקציות אלא רק להשבית אותם, אז לא הייתי ממליץ בכלל להתעסק עם romtoolbox. כי שימוש לא נכון ביישום יביא את המכשיר לבעיות חומרה קשות. ולפעמים יהיה צורך בצריבת רום מחדש. וגם, היא עולה כסף, הוצאה מיותרת.
עצתי היא לצורך העניין היא titanium backup. יישום הרבה יותר פשוט וקל לשימוש. והוא חינמי.
נכתב ע"י michal23;1431867:

טלפון- 052-7189672
חבר טוב, תמסרו לו ד"ש ממני :)
אגב, זה רק לאנדרואיד, ולא לאייפון.
נכתב ע"י שי אבידר;1431872:
נראה לפי השאלה שכן רוצים חיבור אינטרנטי אבל רק לאפליקציות מסוימות..
זה בדיוק מה שהוא עושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1431993:
זה לא כזה מסובך כמו שאתה עושה את זה.. :)
אם היא לא רוצה לסנן אפליקציות אלא רק להשבית אותם, אז לא הייתי ממליץ בכלל להתעסק עם romtoolbox. כי שימוש לא נכון ביישום יביא את המכשיר לבעיות חומרה קשות. ולפעמים יהיה צורך בצריבת רום מחדש. וגם, היא עולה כסף, הוצאה מיותרת.
עצתי היא לצורך העניין היא titanium backup. יישום הרבה יותר פשוט וקל לשימוש. והוא חינמי.

מה זו התוכנה הזאת?
ואיך הוא עובדת אני רוצה מראש כמה אפליקציות פתוחות והשאר.. אין לי צורך בהם.
איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
בשביל המינימום של המינימום זה בסדר.

כמובן לא לשכוח לחסום התקנת אפליקציות נוספות. אחרת לא עשינו כלום..
וכן, חובה להתקין "התקנה מתקדמת" לאפליקצייה, [-נמצא בהגדרות היישום].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה