רחלי ליפשיץ
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
גם הכיתוב הישר וגם האור שמוקרן על המסגרת גבס , מעיד שזו לא מראהאויש מצחיקולות... זו מראה!!!
ומשתקף בה הקיר ממול...
זה עוד היה יכול להיות עריכה במחשב אבל זה:גם הסתפקתי אם זו מראה
ולדעתי לא מראה,
כיוון שאם זו הייתה מראה הכתב היה אמור להיות הפוך
...האור שמוקרן על המסגרת גבס
הבנתי זה גמיש מעניין, טוב תעדכנוזה מגיע בגליל (זה מסיליקון) באורך של 2-2.5 מטר,
זה מאוד זול גם המשלוח
אין לי ניסיון
אני הזמנתי עכשיו אחד כדי לבדוק אותו - 2.3 מ"ר ב- 5 דולר כולל משלוח
לא נראה טוב כמו קרניז אמיתי,זה מגיע בגליל (זה מסיליקון) באורך של 2-2.5 מטר,
זה מאוד זול גם המשלוח
אין לי ניסיון
לא דומה ולא כמעטזה מגיע בגליל (זה מסיליקון) באורך של 2-2.5 מטר,
זה מאוד זול גם המשלוח
אין לי ניסיון
תוכלי להשאיר פרטים ליצירת קשר? אני רוצה לשאול אותך משהו. אם את יכולה תפני אלי בפרטי.אם זה עדין רלוונטי אנחנו עושים מלא דוג' בסגנון הזה...
יש לך מושג מאיפה הכיתוב?אשמח לשמוע המלצות,הצעות,דרכי ביצוע,
חומרים וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים