כללי מעונינת לקנות מחשב חזק לגרפיקה. המלצותיכם

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצותיכם
אצל מי כדאי לי לקנות מחשב הכי חזק לגרפיקה
אני רוצה לקנות אצל מישהו אמין מאד שיתן לי גם שרות אם תהינה בעיות אחר כך
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הדיון שם הוא על מחשב נייד, לא?

• הוסף לסימניות
גלש גם לתחום הנייח..

יש בעיה בהגדרה שלך, הכי חזק לגרפיקה, מחשב הכי חזק עם 4 מעבדים של 6 ליבות כ"א יכול להגיע ל-120 אלף דולר , אם תגבילי את התקציב יהיה הרבה יותר קל...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק מה התקציב.. פשוט רוצה לשמוע המלצות על מוכרי מחשבים, כדי שהם יתפרו לי מחשב לפי הצרכים שלי.

• הוסף לסימניות
יש טכנאי מ-ע-ו-ל-ה שאני קניתי אצלו מחשב וגם שלחתי אליו הרבה גרפיקאיות, כולם היו מאד מרוצים אצלו.
שמו-מנחם ברגר. מספר הטלפון שלו- 052-7644965

• הוסף לסימניות
פופקו מהפורום- מעולה.
מבין בכל ענין ונותן שרות מצוין

• הוסף לסימניות
לא מנסיון אישי,
אבל הרבה חבר'ה כאן בפורום מאוד ממליצים על הניק 'פרסומון'.
תבררי את העניין.

בכל אופן, [כן מנסיון,] הוא מאוד מקצועי ומבין בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה