כללי מעונינת לקנות מחשב חזק ...

• הוסף לסימניות
שיתאים לגרפיקאית לעבודה בתוכנות AI ,PS, ID
מבקשת המלצה על מפרט חזק
תודה ויום טוב.

• הוסף לסימניות
ברעיון צריך מעבד חזק נראה לי I7 הכי מתקדם היום,וכן הרבה זכרון RAM
תשאלי את פופקו מנהל פורום עריכת סרטים הוא מבין בזה.

• הוסף לסימניות
לא לא לא
אל תקני מחשב חזק
לצרכים שאת צריכה חבל לבזבז עוד 2000-1000 סתם
קחי I5 עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח לא פחות מ-500
אם את עובד על קבצים ענקיייים במיוחד ומרימה על המחשב עוד הרבה תוכנות תשדרגי את הזיכרון מחשב לצורך כזה יכול להסגר בסביבות ה2500-3000 בלי מסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;714764:
לא לא לא
אל תקני מחשב חזק
אם את עובד על קבצים ענקיייים במיוחד ומרימה על המחשב עוד הרבה תוכנות תשדרגי את הזיכרון מחשב לצורך כזה יכול להסגר בסביבות ה2500-3000 בלי מסך

כמה יעלה בשוק 'נייד' כזה בערך?

• הוסף לסימניות
אם את לא מקושר לסתם פיסי
אני מייעץ לך לקנות מק אם אפשר.
אני התשמשתי עם פיסי הרבה שנים - ולפני ד' חודשים רציתי לקנות מחשב חדש.
שאלתי למומחים הרבה שנמצאים במשרד של חמי וכולם דחפו אתוי לקנות מק - משום שהוא יותר חזק - וברפט, שתוכנות ADOBE עובדים יותר טוב על המק.
עשיתי כדבריהם ואני אומר לך - בלי גוזמא - שהכל עובד מאוד מצויין - מאוד יותר מסתם פיסי. הכל יותר מהיר ובפרט תוכנות ADOBE.

והנה, נכון שהתכונות שבמחשב זה יותר טובים ממה שהיה לי מקודם - כמובן.
אבל אעפ"כ נראה לי יותר טוב ויותר מהיר - וממש כמו עצת המומחים.

מ"מ - אם א"א במק, אני מצטרף לדעת TREW*

הצלחה

• הוסף לסימניות
עדיף בכמה מונים מחשב נייח לגרפיקה ולא נייד!

במיוחד בתוצאות אבל גם במחיר:
נייד לגרפיקה 6000-10000 ש"ח נייח 3000-6000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;715457:
עדיף בכמה מונים מחשב נייח לגרפיקה ולא נייד!

במיוחד בתוצאות אבל גם במחיר:
נייד לגרפיקה 6000-10000 ש"ח נייח 3000-6000

אם כבר מדברים. להביא מארצות הברית יותר משתלם בניידים,
אני לדוגמא מחפש נייד טוב לתוכנות הגרפיות, והיגעתי למחשב הזה:

http://www.bhphotovideo.com/c/produ...QL036_Satellite_P755_S5196_15_6_Notebook.html

הוא מתאים לכל דרישה אפשרית שיש לי, ובעז"ה אני קונה אותו בהקדם.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בדקת את המסך שלו?
עד כמה שאני מכיר את הסידרה (לא הדגם הספציפי) המסכים מאוד מאכזבים

• הוסף לסימניות
טושיבה סטלייט לגרפיקה?!!!!

השתגעת?!!!

חבל לך כל הכסף, מנסיון, הוא לא יזוז.

כאחד העובד כבר כ10 שנים כמעט רק על ניידים קבל עצה יעוצה:
כל הסדרות הביתיות כמו סטלייט -טושיבה, אינספריון או אפילו ווסטרו - דל, פביליון - HP, אספייר - אייסר וכו ממש לא מיועדות ולא מתאימות לעבודה רציפה בגרפיקה הן בגלל איכות המסך, והן מחמת הקונפיגרציה החלשה שלא סוחבת ולא מיועדת לעבודה כבדה ומאומצת.

אם כבר לך על אחת הסדרות הגבוהות יותר כמו טושיבה קיוסימו, דל לטיוטד (אפילו XPS המבוססת על אינספריון אבל מיועדת למשחקים ולא רעה גם בגרפיקה) או יותר טוב סדרת פרסיון היקרה, סוני סדרה F וכד, אמנם יותר יקר אבל שווה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;715974:
טושיבה סטלייט לגרפיקה?!!!!

השתגעת?!!!

חבל לך כל הכסף, מנסיון, הוא לא יזוז.

כאחד העובד כבר כ10 שנים כמעט רק על ניידים קבל עצה יעוצה:
כל הסדרות הביתיות כמו סטלייט -טושיבה, אינספריון או אפילו ווסטרו - דל, פביליון - HP, אספייר - אייסר וכו ממש לא מיועדות ולא מתאימות לעבודה רציפה בגרפיקה הן בגלל איכות המסך, והן מחמת הקונפיגרציה החלשה שלא סוחבת ולא מיועדת לעבודה כבדה ומאומצת.

אם כבר לך על אחת הסדרות הגבוהות יותר כמו טושיבה קיוסימו, דל לטיוטד (אפילו XPS המבוססת על אינספריון אבל מיועדת למשחקים ולא רעה גם בגרפיקה) או יותר טוב סדרת פרסיון היקרה, סוני סדרה F וכד, אמנם יותר יקר אבל שווה.

בהצלחה

צודק.
אבל, אני עד היום הישתמשתי (אני קצת מתבייש...) בטושיבה סטלייט הרבה הרבה יותר פשוט שיש בו Dual-Core ו500 GB עם כרטיס גרפי....
אני עדיין לא מקצוען ואין לי את הכסף להשקיע, בשבילי לעבור למחשב כזה זה כרגע דיי ויותר.

תודה בכל זאת

• הוסף לסימניות
באשכול שכן המליצו על כונן SSD
עלות של כ500 שח, ונראה לי הגיוני להשקיע בזה על פני עוד 2 GB RAM
או כרטיס מסך מקצועי.
שאפשר להוסיף בהמשך..

• הוסף לסימניות
פיקצר פרפקט,
מניסיוני, רוב המחשבים הניידים המיועדים להתאמה מאפשרים את הSSD כתחליף לרגיל, מה שאומר פחות מקום, ובכל אופן מדובר על מחירים של 300$-1000$.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;714764:
לא לא לא
אל תקני מחשב חזק
אלו בדיוק המילים של הטכנאי שלי כך עשיתי ולא הצטערתי,
למה שאני צריכה המחשב מספיק ואפילו מעבר.
אולי רק למולטימדיה צריך יותר מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה