מעוף/מט״י

• הוסף לסימניות
לגבי קורס היזמות שהם מציעים,
איזה מהם מומלץ?
תודה.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה נורא תלוי ספציפית במרצים.
אני למדתי לפני כמה שנים את הקורס "יוזמים עסק" וגם את קורס ההמשך שלו (לא זוכרת את שמו).
מאד נהניתי ונתרמתי משניהם.

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
ב״מעוף״ ידוע לי שהמרצות הן:
מירי שנאורסון, נעמי סעדה, עו״ד תמר רון שטיין וגיטי וייספלד.
במט״י לא ציינו את המרצות.

• הוסף לסימניות
מרצות מצוינות אחת אחת!
הייתי הולכת שוב רק בשבילן :)

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת,
משום מה נשמע לי שמט"י זה יותר מקיף
הקורס שלהם יותר ארוך
השאלה אם זה נכון או לא?

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת,
משום מה נשמע לי שמט"י זה יותר מקיף
הקורס שלהם יותר ארוך
השאלה אם זה נכון או לא?

לא. במט״י יש 12 מפגשים וב״מעוף״- 14 מפגשים.
מעלה את התוכניות לטובת הציבור:

IMG_0891.JPG

קבצים מצורפים

• יוזמות עסק (אומן) - 2295.pdf
    KB 409.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הקורס של מט"י יותר ראשוני. לאנשים שלא מכירים סביבה עסקית והתנהלות עסקית ואולי גם אין להם ממש רעיון יישומי.

הקורס של מעוף מיועד למי שכבר בא עם רעיון או התחלה של עסק והקורס נותן לו דחיפה קדימה.

שני הקורסים הם טעימות. למי שממש בתחילת הדרך.

• הוסף לסימניות
ממעוף יוצאים עם תוכנית עסקית ממש?

• הוסף לסימניות
ממעוף יוצאים עם תוכנית עסקית ממש?
מהקורסים לא. תוכנית עסקית זה משהו שבונה איש מקצוע בפגישות אישיות.

לצורך מה התוכנית? לרוב הן חסרות קשר ממשי למציאות ומשמשות בעיקר לגיוס כספים, הלוואה בערבות המדינה והלוואות בנקאיות אחרות. תוכנית עסקית אמיתית שתנחה אותך, שונה מאד מהמוצר ה"מקצועי"

• הוסף לסימניות
האם אתם ממליצים לקחת הלווה ממעוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה