כללי מעז'בוז' וגלילותיה. תנועת החסידות האלמנטרית.

• הוסף לסימניות
שלום חברים
אחרי פיהוק ארוך טווח, ותקופה שלא הייתי פעיל כאן מסיבות של חיפוש עצמי וכדו', [לא נמצא...]
אתפרץ ברשותכם ואשתף אתכם בכמה אלמנטים שאיירתי בס"ד, וגם באתר החדש שלנו [שלי ושל שותפי] 'אלמנטריק'.

למה 'אלמנטריק'?!
יתכן שבגלל שזה מצלצל כמו 'אלמנטים בסיסיים חובה'.
ואולי סתם כדי לבלבל את האוייב.
אך לא מן הנמנע שהשם נבחר בעקבות נתח אנטריקוט 'וול דאן' שנשמט והותיר את חותמו ע"ג החולצה.

הייתי רוצה להשאיר את האשכול הזה בעל אופי 'השראתי', ולא 'מכירתי'.
ולכן, אם יש לאחד החברים שאלות לגבי קניה, רכישה, וכאלה - מילים שאין הדעת סובלתן ונושאים שהנפש היפה סולדת מהם - מוזמן לפנות לכאן, ושהשותף שלי ישבור את הראש. [הוא גערער. שיסבול!].

האתר בשלבי פינוש אחרונים. פיסות עץ וחוטי חשמל מפוזרים, שקי מלט ריקים, והרבה אבק, לכן, בכניסה ראשונה - על אף שהאתר כבר פעיל - לוקח כמה שניות עד שהוא עולה. עמכם הסליחה.

קבצים מצורפים

• B 1.png
    KB 100.6 · צפיות: 31
  • B 2.png
    KB 96.4 · צפיות: 26
  • B 3.png
    KB 151.7 · צפיות: 33
  • B 4.png
    KB 152 · צפיות: 26
  • B 5.png
    KB 136.6 · צפיות: 29
  • B 6.png
    KB 95.4 · צפיות: 29
  • B 7.png
    KB 138.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;1826098:
שלום חברים
אחרי פיהוק ארוך טווח, ותקופה שלא הייתי פעיל כאן מסיבות של חיפוש עצמי וכדו', [לא נמצא...]

וחזרת עכשיו לפעילות בגלל שיווק עצמי...

• הוסף לסימניות
:D:D

אתה מצחיק!!!

והאתר שלך יפהפה, נקי ומלא השראה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1826105:
וחזרת עכשיו לפעילות בגלל שיווק עצמי...

אתה מגלה הבנה באיידנטיפיקציית הרבדים הפנימיים והעמוקים במניעי נפש האדם
למרות שזה עדיין לא מחייב שלא הולכת שולל בפעם הזאת.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי באתר המיוחד הזה קטגוריית "כתיבה אלמנטריקאית מרתקת ומגלגלת"
כנראה נזכה לראות אותה אחרי שתנקו את האבק.... כי אני חושבת שיהיה משתלם לשותף שלך להתעסק איתה לא פחות מהאלמנטים!

• הוסף לסימניות
נחמד ביותר!
למרות הריאליסטיות, עדיין יש באלמנטים שימושיים אלה חן של עבודת יד אמנותית. (ומושקעת בסבלנות מטורפת)

• הוסף לסימניות
דברים מדהימים!
אגב, הכל מגיע בפורמט של jpg או שיש גם וקטוריים?

• הוסף לסימניות
דחוף!
נא להעביר את הפתיח לאשכול האתגר בפורום כתיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטר;1826163:
אגב, הכל מגיע בפורמט של jpg או שיש גם וקטוריים?
לפחות בשלב זה, רק בפורמטים png או jpg.
אבל בתכנית אי"ה להכניס לאתר אלמנטים של אמנים אחרים, ואם יהיו ביניהם מזוכיסטים מטבעם שיוציאו תחת ידם אלמנטים שהם גם יפים וגם וקטוריים, מה טוב.

• הוסף לסימניות
אלמנטים מושקעים ומשובחים מאוד.

ברכה והצלחה

• הוסף לסימניות
אשכול השראה ולא מכירות
אבל זה אומר שזה מפסיק להתפרסם בפונטייפ?
השקעתי שם בחבילה גדולה ספיישל לאלמנטים... באסה רצינית אם כן..

• הוסף לסימניות
אתרוג - לא רואה תמונות

• הוסף לסימניות
סופסוף

חיכינו
ציפינו
ייחלנו
שתחזור עם חידושים
היה שווה לחכות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;1826332:
זה אומר שזה מפסיק להתפרסם בפונטייפ? השקעתי שם בחבילה גדולה ספיישל לאלמנטים... באסה רצינית אם כן..

לא יועלו עוד מוצרים שלי לפונטייפ.
היתה תקופה יפה איתם. אנשים כשרוניים וטובים.

בעוד כמה חודשים, במסגרת איחוד משפחות, יצורפו כל האלמנטים שלי שמופיעים כעת בפונטייפ, ויועלו לאתר החדש.

נכתב ע"י יוסף שטיין;1826537:
אתרוג - לא רואה תמונות
תודה, בטיפול.

• הוסף לסימניות
יופי של אתר, יופי של מוצרים.
תצליחו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;1826825:
.

חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;1826825:

בעוד כמה חודשים, במסגרת איחוד משפחות, יצורפו כל האלמנטים שלי שמופיעים כעת בפונטייפ, ויועלו לאתר החדש.

כשזה יקרה, כבר לא יהיה אפשר לקנות מפונטייפ את האלמנטים שלך?

• הוסף לסימניות
געוואלדיג.
הכתיבה שלך.

בתמונות אני לא מבין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה