כללי מעז'בוז' וגלילותיה. תנועת החסידות האלמנטרית.

• הוסף לסימניות
לא יועלו עוד מוצרים שלי לפונטייפ.
היתה תקופה יפה איתם

ממשלות קמות ונופלות, רודנים שולטים ומנוטרלים,
פקידים מתחלפים, זקנים מזדקנים, צעירים ג"כ.
דור הולך ודור בא, והארץ לעולם עומדת.
[הפסוק נבחר אקראית באמצעות אפליקציית 'שלופסוק' לשליפת פסוקים רלונטיים]

וברצינות, אני משוכנע שפונטייפ לא ישאירו את המדפים ריקים, ויביאו איזה תחליף מרענן שימלא את החלל הריק ואת הוואקום שיותירו מאחוריהם רכיבי ואלמנטי האולטרה אורתודוקס.

נכתב ע"י avram;1827500:
כשזה יקרה, כבר לא יהיה אפשר לקנות מפונטייפ את האלמנטים שלך?
מסתבר שלא.

• הוסף לסימניות
אברומי, שמח לראות את הצעד הנבון והאמיץ.
ברכותיי, שתצליח תעצב ותפרוץ למעלה!

• הוסף לסימניות
שאפו!
אלמנטריקים מבריקים אחד אחד!

הסיפור של הבמבה כנראה יחזור על עצמו כאן.
השאר יכולים לקרוא לעצמם חטיף בוטנים, שוש, שאשא, בנגו, בומבה,
אבל במבה מקורית יש רק אחד!

תמשיך להצליח!

ובקטנה, תנסה לחשוב על רקע יותר יצירתי לאלמנטים המפוארים הללו מהאפור-בטון הזה : )

• הוסף לסימניות
חבל.
בכל אופן אנא תן התראה מראש לפני שזה יורד, שאנצל את החבילה שלי.

• הוסף לסימניות
טופל. התקבל עדכון מנתיב שזה פתוח.

המשך השראה...

קבצים מצורפים

• a.png
    KB 107.9 · צפיות: 30
  • b.png
    KB 92.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;1828005:
ממשלות קמות ונופלות, נו אייך אפשר שממשלות יקומו בלא שיפלורודנים שולטים ומנוטרלים או שהם שולטים או שהם מנוטרלים???,
פקידים מתחלפים באמת איפה יש תדבר הזה אני לא מכיר את זה במדינה שלנו, זקנים מזדקנים זה ממש אסון כמה עוד אפשר להזדקן, צעירים ג"כ זה כבר נשמע הוגן יותר.
דור הולך ודור בא, והארץ לעולם עומדת.
[הפסוק נבחר אקראית באמצעות אפליקציית 'שלופסוק' לשליפת פסוקים רלונטיים]

וברצינות, אני משוכנע שפונטייפ לא ישאירו את המדפים ריקים, ויביאו איזה תחליף מרענן שימלא את החלל הריק ואת הוואקום שיותירו מאחוריהם רכיבי ואלמנטי האולטרה אורתודוקס.

סליחה אבל אין תחליף לעוצמת הפרסום [סליחה סליחה התבלבלתי]

מסתבר שלא.

....

• הוסף לסימניות
יופי של אובייקטים, ומאוד שימושי!!
עזר לי מאוד בהרבה עבודות.
קיבלתי היום במייל את "מבצע הפתיחה" נשמע מצויין...

• הוסף לסימניות
אברהם
יפה מאוד, אבל -
את השגיאים נא לתקן שלא יהיה חבל...

• הוסף לסימניות
וגם: לא הבנתי מילה מהתקנון המפורט של החבילות באתר

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה