כללי מעטפה עם חלון

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
התבקשתי לעצב מעטפה עם חלון
האם יש בזה כמה אופציות למיקום וגודל החלון, או שזה גודל סטנדרטי? ואם כן מהו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש למעטפות גדלים סטנדרטים (בדר"כ 11X23) וכן לחלון גודל ומיקום סטנדרט.
עדיף לשאול את הדפוס, לפני העיצוב.

• הוסף לסימניות
תודה.
אולי מישהו יודע את מיקום החלון?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מודדת לפי מעטפות שיש לי בבית.

• הוסף לסימניות
אם מדובר בכמות ולא בבודד עם התנסות מקומית
כדאי לבקש מיקום מדוייק ומשורטט, עדיף בקובץ, מהמקום בו את מדפיסה.
כבר יצא לי שהייתי צריכה להזיז ולהתאים את הגרפיקה, כי המיקום היה שונה.

ועוד תזכורת:
יש מקומות שהדואר מאוד מקפיד על ס"מ וחצי ריק מלמטה, בלי שום רקע או עיצוב.
הלקוח אמר לי שהם מחייבים אותו בתשלום על כל מעטפה שחורגת מהכלל הזה.

• הוסף לסימניות
מנסיון

יש חלון גבוה ויש נמוך חובה לתאם עם הדפוס את המיקום המדוייק, אנחנו משמשים עם חלון גבוה במידה ואתם רוצים אני יכול למדוד/לסרוק בשבילכם
ס"מ וחצי - חובה !!! אם אתם מרחמים על הלקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה