מעט עזרה מפרי נסיונכם...

• הוסף לסימניות
שלום חברים, אני סטודנט די טרי בפרוג.
יצוין שכשנכנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה פקו ברכי מהרמה הגבוהה, וכמעט שאחזני יאוש כבד אשר איים עלי בפרישה טרם עת...
אל דאגה, לעת עתה כבר התאוששתי מעט :) (אמנם לא יזיק לי מעט עידוד, לשמוע איך היתה נראית תחילת הדרך שלכם, למי שהיתה לו התחלה...)
בכל אופן, אשמח לקבל את עזרכתם.
אם תוכלו לחלוק איתי מפרי נסיונכם - קישורים לרחבי האינטרנט לאתרים, בלוגים וכיוצ"ב, ו/או שמות של ספרי קריאה, בכל נושא ציור ואיור: מאמרים מענינים מרחיבי אופקים נושאים ושיטות, ו/או מעוררי השראה, לקריאה בזמן פנוי.
כמו"כ אשמח לקבל מפרי נסיונכם קישורים כנ"ל לספרי לימוד ו/או מדריכים למתחילים ומתקדמים באיור ידני וממוחשב, שאתם רואים כבסיסיים ומועילים.
אולם אנא, אל תציפו אותי בים חומר (מלבד מאמרים מרתקים...), תנו לי כל אחד מהדברים הבסיסיים שליוו ו/או עדיין מלוים אותו במשך חיי הציור והאיור שלו...
תודה רבה, והמשך חיי יצירה נפלאים...

• הוסף לסימניות
חבל...
יותר מ-200 צפיות ואפילו לא עזרה קטנה אחת...

• הוסף לסימניות
נכון, שרשרת מדריכים יכולה לעזור לך מאוד. צריך פשוט לדפדף אותה עד הסוף ותמצא שם הרבה חומר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אשכול ההשראות הגדול יכול לתת לך סקירה להמון סגנונות. אם יש אמן שמצא חן בעיניך שיטותיו - גגל אותו, או שלח לי באישי.
כמו כן - הספר "רישום בקלי קלות", נותן סקירה מופלאה וקלילה לעיכול על כל מקצוע הרישום.

• הוסף לסימניות
ILLUSTRATING CHILDREN BOOKS
של
MARTIN SALISBURY
ספר עם סגנונות רבים של איורי ספרים
בספר גם טיפים, גם השראה, וגם מלמד. (באנגלית)
ספר שאני נעזרת בו רבות כשאני מחפשת סגנונות שונים.
ניתן לקנות בסטימצקי.

• הוסף לסימניות
המדריך הכי טוב זה עבודה עצמית והמון אימונים על כל דבר. עבודה עם שכבות כמו שצריך. סקיצה ועוד סקיצה (בצבע אחר)...
יש ברשת המון בלוגים מעולים כגון הבלוג של סתיו אגם או בלון דיבור.
אם יצא לך לשמוע הרצאה בפרוג מאיתי לוסטגרטן תוכל לשאול אותו על הספר שהוציא לאחרונה, כי יש לו המון מה למכור ואני בטוח שבספר שלו יש המון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה