מידע שימושי מעילים יפים לילדות בסוף עונה

• הוסף לסימניות
איפה אפשר למצוא? מחפשת מידות 3 ו-5
אשמח לשמות חנויות.
תודה!

• הוסף לסימניות
ראיתי בלידר מעילים ממש חמודים

• הוסף לסימניות
במשביר
קניתי שנה שעברה לבת גדולה יותר מעיל מעולה.

• הוסף לסימניות
מעיל מהמם לבנות בצבע אדום עם פרווה לבנה
חדש משיין לפני שבוע נקנה
מתאים לגילאי 3-5 תלוי בגודל הילדה
קניתי שניים ואין לי בו צורך
מעוניינת לנסות למכור בארץ לפני שמחזירה לחנות
נקנה ב89 נמכר ב45
המעיל שבתמונה לא זהה בדיוק
מי שרוצה אשלח תמונות מדויקות למייל

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות לשליחת תמונות למייל
אני בסוף שבוע מחזירה כבר שיין אם לא יקנו...

• הוסף לסימניות
מעיל מהמם לבנות בצבע אדום עם פרווה לבנה
חדש משיין לפני שבוע נקנה
מתאים לגילאי 3-5 תלוי בגודל הילדה
קניתי שניים ואין לי בו צורך
מעוניינת לנסות למכור בארץ לפני שמחזירה לחנות
נקנה ב89 נמכר ב45
המעיל שבתמונה לא זהה בדיוק
מי שרוצה אשלח תמונות מדויקות למייל
היי, מעניין אותי מאדדד
שלחי לי למייל תמונות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בידיוק קניתי בקידישיק. ראיתי גם בלידר שנשאר מידות קטנות. (קניון רמות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה