מעיל חדש מדהים מF&F

• הוסף לסימניות
זו הפעם הראשונה שאני מזמינה מהאתר המדהים הזה, עשיתי הזמנה של 8 מוצרים ודייקתי ב7 מתוכם:( ולכן אני מוכרת את המעיל הזה שהוא במידה 13-14 מתאים לילדה בת 12-13, הגיזרה צרה ועומדת יפה על הגוף - המחיר הוא 19 פאונד שזה 115 ש"ח (באתר זה 20 פאונד+משלוח)
- שווה כל שקל - סחורה מצוינת מאנגליה
המעיל בבני ברק , לפרטים 052-7654797
קישור למעיל באתר:
http://www.clothingattesco.com/coat...t=icat,4,shop,catgkids,kids-coats-and-jackets

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעביר למודיעין עילית? אם זה טוב לבת שלי, אני בטוח רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1393220:
יש אפשרות להעביר למודיעין עילית? אם זה טוב לבת שלי, אני בטוח רוצה...

בפעם האחרונה שהייתי במודיעין עלית זה היה לפני 8 שנים:D
אני גרה במרכז ב"ב קרוב לדובק/גן ורשא

• הוסף לסימניות
מה עוד קנית שם והלך לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1393267:
מה עוד קנית שם והלך לך?

קניתי מוצרים מהסייל סריגים,נעליים,חולצות, אין מכל מוצר את כל המידות ולכן אם את מוצאת משהו כדאי שתקני מהר.

• הוסף לסימניות
אני נמצאת הרבה בב"ב-ק"ס ויכול להיות שאוכל להעביר לק"ס את המעיל אם יש צורך(בינתיים זה נראה שאני אסע רק אחרי סוכות אבל אם אני אסע ויחזור קודם אז בשמחה!)

• הוסף לסימניות
נמכר!

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות
ניתן לקנות עד 45 פאונד בערך ללא מיסים , כולל המשלוח בסך 10 פאונד.
ז"א נשאר לכל קניה 35 פאונד

איך מכניסים 7-8 מוצרים ב35 פאונד?
וכשמשקללים את עלות המשלוח (ביחסיות לקניה ב35 פאונד) הוא מעלה את עלות כל פריט ב30% האם זה עדיין כדאי??

• הוסף לסימניות
אני קניתי ארבעה פריטים כל פריט 5,6 פאונד - סריגים לשבת וליום יום לילדות קטנות.
הצרפתי לחברה שקנתה גם היא 4 פריטים והתחלקנו במשלוח חצי חצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1393470:
סתם סקרנות
ניתן לקנות עד 45 פאונד בערך ללא מיסים , כולל המשלוח בסך 10 פאונד.
ז"א נשאר לכל קניה 35 פאונד

איך מכניסים 7-8 מוצרים ב35 פאונד?
וכשמשקללים את עלות המשלוח (ביחסיות לקניה ב35 פאונד) הוא מעלה את עלות כל פריט ב30% האם זה עדיין כדאי??

קודם כל השתמשתי בקופון ההנחה של 10 פאונד שנתנה לי אחת מהניקים בפורום - כך שמשלוח לא עלה לי כיון שההזמנה שלי היתה מעל 40 דולר - הם מחייבים לקנות לפחות מוצר אחד ממוצרי ביה"ס - אז קניתי סוודר כחול לבן שלי ואז הקופון תקף
ניסיתי להעלות את הקישורים למוצרם שקניתי אבל חלקם כבר לא זמינים בגלל שהא אזלו
בכל אופן הנה חלק

http://www.clothingattesco.com/f+f-...l-jumper-with-as-new-technology/invt/ag439252
סוודר כחול לילד בן 11 שעלה לי 3.5 פאונד

http://www.clothingattesco.com/knitwear/f+f-space-dye-striped-jumper/invt/af421141
סריג בורדו לילד בן 11 - עלה לי 5.5 פאונד

http://www.clothingattesco.com/f+f-jacquard-chambray-shirt/invt/kd421163
חולצה מכופתרת לילד בן שנתיים עלה 5 פאונד
זוג נעליים מידה 38 - איכותיות!! עלה לי 7 פאונד - כבר אזלו
סריג לבן שנתיים - מדהים! עלה לי 4 פאונד
תיק צד מנומר יפה - עלה לי 3 פאונד
והמעיל הנ"ל
ההזמנה הגיע תוך 5 ימים אליי הביתה עם שליח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה