דרוש מידע מעיל לילדה בת 5

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג מעיל מחמם, לא קצרצר,
ובמחיר סביר? (עד 150 ש"ח)
אשמח לשמוע רעיונות על חנויות או לקבל קישורים.
תודה!

• הוסף לסימניות
שיין!
כבר אטיס לך קישור שניים...

• הוסף לסימניות
נקסט?

• הוסף לסימניות
נקסט?
רק אם זה לא טרחה בשבילך...
יש מצב שתעלי את התמונות,
כי חסום לי,
אבל אני יכולה לבקש ממישהי להזמין לי אם אני אראה שאני אוהבת...

• הוסף לסימניות
רק אם זה לא טרחה בשבילך...
יש מצב שתעלי את התמונות,
כי חסום לי,
אבל אני יכולה לבקש ממישהי להזמין לי אם אני אראה שאני אוהבת...
519930s.jpg
443-656s4.jpg
735-328s3.jpg
112039s5.jpg
485234s6.jpg
519930s.jpg

• הוסף לסימניות
התחברתי יותר לשתיים האלה,
הם חורפיים יותר...
כמה הם עולים?
לדעתי הם גם הכי יפים :)
הוורוד עולה 108
השמנת עם הכוכבים עולה 119

ואכן מסומן שהם מתאימים למזג אוויר קר מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטערת אבל גם לי... התכוונתי לבוא פיזית לחנות...כשיפתחו הקניונים בעיתו ובזמנו...

• הוסף לסימניות
השמנת עם הכוכבים אין במלאי
אני הזמנתי לבת שלי את הורוד הגיע מהמם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה