- הוסף לסימניות
יש את האשכול הזה, תנסי לשאול בו.יש פה מישהו שמעוניינ/ת לקנות מעיל לילד בקצת פחות מהמחיר המקורי ?
מעיל מנקסט בצבע כחול ,
קניתי וזה גדול על הילד ,
אני חושבת שבמקום לשלוח לנקסט ולשלם על המשלוח ,
אולי יש פה מישהו שיוכל להנאות מזה במחיר נמוך יותר (כמובן חדש באריזה ),
בבני ברק -0527121369
www.prog.co.il
מתאים לילד בן שנתיים וחצי?קופצת על האשכול יש לי גם מעיל למכירה מידה 2 מתאים לבן
חדש חדש נקנה בחו"ל
בכמה?קופצת על האשכול יש לי גם מעיל למכירה מידה 2 מתאים לבן
חדש חדש נקנה בחו"ל
נמכר עקב אי התאמה במידהצפה בקובץ המצורף 759948
אני מאשדוד עם אפשרות לבני ברקמתאים לילד בן שנתיים וחצי?
איזה עיר?
כמה עולה?
את רוצה את זה?מתאים לילד בן שנתיים וחצי?
איזה עיר?
כמה עולה?
יש פה מישהו שמעוניינ/ת לקנות מעיל לילד בקצת פחות מהמחיר המקורי ?
מעיל מנקסט בצבע כחול ,
קניתי וזה גדול על הילד ,
אני חושבת שבמקום לשלוח לנקסט ולשלם על המשלוח ,
אולי יש פה מישהו שיוכל להנאות מזה במחיר נמוך יותר (כמובן חדש באריזה ),
בבני ברק -0527121369
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים