מעיל מנקסט.

• הוסף לסימניות
אני קניתי
הוא מהמם! עבה ונוח ומחמם מאוד! הוא כולו פליז מבפנים
אני קניתי לבן 4 מידה 4-5. זה מצוין עליו

אני הייתי לוקחת 9-12

• הוסף לסימניות
ואיך הצבע? הבורדו הוא באמת בורדו או אדום?

• הוסף לסימניות
בורדו לגמרי
לא מתקרב להיות אדום

• הוסף לסימניות
שימו לב שאין קשירה או סגירה לכובע...

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן אני מתלבטת עליו...
עד שהחלטתי להזמין נגמר בדיוק המידה :(
אולי מישהי הזמינה בטעות מידה 1.5-2 צבע בורדו??
או שאולי בכלל תינוק בן שנה רבע צריך מידה אחרת? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הכובע נעמד על הראש בלי קשירה.

• הוסף לסימניות
לבני בן הכמעט שנתיים קניתי 1.5-2

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה את זה בכחול? איך זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1403850:
לבני בן הכמעט שנתיים קניתי 1.5-2

וזה לא היה לו מדויק?
הבן שלי יחסית גבוה- 83.5 ס"מ (אתמול הייתי בטיפת חלב :cool:)
נראה לך ש-12-18 יהיה לו טוב?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בצבע הבורדו-שזיף.
מעיל יפיפה, הכובע עומד טוב בלי קשירה הוא מכווץ כזה קדימה
מידה 12-18 לילד בן שנה ורבע.
מהמם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה