ואם זה גיל 17 גם?נכון ללפני שבועיים הם ממש מקפידים
מה אמרו לה? לא להיכנס?אתמול שמעתי אותם אומרים למישהיא מגיל 16
ללא אחריות.
אה בסדר אז אם יש תעודת חיסון ות.ז והגיל 17 נראה לי יאשרוחד וחלק
אמרו לה אין כניסה
היא היתה בת 15.5.
אם לא הסברתי
הם אמרו לה אפשר להכנס מגיל 16
כנראה שזה הגיל שאפשר להתחסן.
אז בגלל מה?זה קשור לקורונה ?
כי אני כבר שכחתי מהקורונה אז לא הבנתי למה הם לא מכניסים !אז בגלל מה?
בימים רגילים כל המשפחה היתה יכולה לבוא
ועכשיו הם עדיין מקפידים למרות שבקושי יש חולים
לגמרי גם אני ששמעתי הייתי קצת בהלם עברנו כמה דברים לצערנו מאז הקורונהכי אני כבר שכחתי מהקורונה אז לא הבנתי למה הם לא מכניסים !
אני גם יכולתי לעשות את זה למרות שממש נתקעתילפני 9 חודשים, הבת שלי בת 17.5 באה לבקר אותי בשבת,
והיא אמרה שהיא בת 18,
שאלו אותה את בטוחה? היא אמרה כן, והכניסו אותה,
(בשבת הם לא מבקשים ת.ז)
מנסיון בימים האחרונים מספיק גיל 16?בגלל קורונה שהיתה ברוך ה', (אולי מנצלים את זה לעצור את מה שבשנים האחרונות נהפך מחלקת יולדות למחלקת ילדים ותינוקות)
ומספיק להם גיל 16
ולא משנה כלל תו ירוק.
קודם כל,אני גם יכולתי לעשות את זה למרות שממש נתקעתי
אבל במחשבה חשבתי -בחיים אל תלמד את הילד שלך לשקר בגלל אינטרס-מחר הוא יעשה את זה כלפיך.
.........אין בין .......ל........ אלא כחוט השערהקודם כל,
לא אני אמרתי, זה היה לי הפתעה לגמרי שהיא באה,
וחוץ מזה אני חושבת שאין הבדל בין 18 ל- 17.5 (מבחינת הקורונה כמובן)
כך ראיתי בעיני בבירור.מנסיון בימים האחרונים מספיק גיל 16?
שלא סתם נבוא![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים