- הוסף לסימניות
מה את מתכוונת שלא הסכימו? ביות חלקי זה הסטנדרטכי לי אחרי שכבר עליתי למחלקה ללא ביות לא הסכימו ביות חלקי .
מה את מתכוונת שלא הסכימו? ביות חלקי זה הסטנדרטכי לי אחרי שכבר עליתי למחלקה ללא ביות לא הסכימו ביות חלקי .
הי יקרה,התקשרתי אתמול והיה תור רק לעוד שבוע, זה כבר יכול להיות מאוחר מידי, יש אפשרות להקדים את התור?
יקרה,אוקי ומה המספר לילות לביות חלקי וביות מלא?
פשוט צריכה ללדת ורוצה לדעת מראש מה לבקש
כי לי אחרי שכבר עליתי למחלקה ללא ביות לא הסכימו ביות חלקי .
והבנתי שהביות. המלא זה פחות לילות?
אשמח לפירוט מה זה ביות חלקי -מאפשר להשאיר את התינוק איתי גם בלילה?
אני רוצה להבין את העובדות מה כולל כל אפשרות.
תודה רבה
הי לך,רציתי לשאול כמה לידות מים היו במעייני ??????????????
כי מניסיון אישי אחרי כל בדיקות והכול שבאים ללדת הם דחו אותי סתם שהחדר תפוס אפ' שברור לי שהוא היה פנוי (זה חדר בלא כניסה אחורית ולכן הם לא נותנים אותו ללידה ריגלה ) ומעולם לא שמעיתי אחת שילה לידת מים מעייני
בנוסף יש להדגיש שלידת מים במעייני היא שונה והם לא נותנים בשלב של לידה פעילה שתהיה במים משא"כ בשאר הבתי חולים
שלום יקירה,כמה שאלות
1-האם ניתן ללדת בלידת מים בלידה אחרי קיסרי? (לפני כן הייתה לידה רגילה אחת ואחרי לא היה הריון חוץ מהנוכחי.)
2- האם ניתן ללדת במים ממש או רק עד הלידה?
תודה רבה.
תוכלי בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית, לי אין אפשרות לפתוח בשיחה, כי אין לי מנוי פרימיום.הי יקרה,
בודאי נשמח לקדם לך ולאפשר להפגש עם המיילדת.
אצטרך לדעת את הפרטים שלך על מנת לעשות עבורך ככל שנוכל.
אנא צרי קשר במס' 054-660-1993
או כאן בפרטי
תקבלו את העדות שלי, היה לידות מים במעיניי...כי מניסיון אישי אחרי כל בדיקות והכול שבאים ללדת הם דחו אותי סתם שהחדר תפוס אפ' שברור לי שהוא היה פנוי (זה חדר בלא כניסה אחורית ולכן הם לא נותנים אותו ללידה ריגלה ) ומעולם לא שמעיתי אחת שילה לידת מים מעייני
בודאי אשלח לך הודעה פרטית.תוכלי בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית, לי אין אפשרות לפתוח בשיחה, כי אין לי מנוי פרימיום.
ובטלפון שהבאת לא עונים אף פעם.
בוודאי,יולדת שמרגישה באמצע שהיא לא מסוגלת ורוצה לעבור לאפידורל יש אפשרות?
ברור שיגידו לך "בוודאי""יולדת שמרגישה באמצע שהיא לא מסוגלת ורוצה לעבור לאפידורל יש אפשרות?
שלום יקרה,אשמח לדעת איך ההתנהלות לגבי שמירה על התינוקות בביות מלא שלא יגנבו -
בדומה לתינוקיה רגילה ששם צריך זיהוי לפני שלוקחים את התינוק.
אם אני ישנה - מי ערב לי שאף אחד לא לוקח את התינוק?
אולי הרבה מהיולדות פשוט לא רוצות.....?לי מרגיש שכל הסיפור הזה של לידת מים זה רצון להיראות מתקדמים אבל בתכלס בודדות הנשים שיולדות כך
לא קשור למעייני הישועה דווקא (שמהם אגב אני מרוצה ב"ה!) אלא כל בית חולים אחר.
יותר מידי לא ומעט מידי כן ההיגיון אומר שרוב הנשים לא עונות על הקריטריונים
מצטרפת לשאלה.ביות חלקי זה בעצם במחלקה הרגילה בחדר רגיל או שזה שונה?
צריך לעדכן על זה מראש..?
כן, ביות חלקי זה במחלקה הרגילה, בחדר רגילביות חלקי זה בעצם במחלקה הרגילה בחדר רגיל או שזה שונה?
צריך לעדכן על זה מראש..?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים