- הוסף לסימניות
בשמחה@מעיני הישועה שלחתי לך באישי אשמח למענה
רואה שעניתי לך אתמול
בשמחה@מעיני הישועה שלחתי לך באישי אשמח למענה
מה לעשות שהרוב היום רוצות אפידורל..לי מרגיש שכל הסיפור הזה של לידת מים זה רצון להיראות מתקדמים אבל בתכלס בודדות הנשים שיולדות כך
לא קשור למעייני הישועה דווקא (שמהם אגב אני מרוצה ב"ה!) אלא כל בית חולים אחר.
יותר מידי לא ומעט מידי כן ההיגיון אומר שרוב הנשים לא עונות על הקריטריונים
לא חושבת שרק בגלל זה,מה לעשות שהרוב היום רוצות אפידורל..
הי יקרה,אם אני מעוניינת אך ורק בביות מלא ואפס הפרדה
יש מקרים שאין כבר מקום במחלקה המיוחדת?
ואם כך אפשר לעשות ביות מלא במחלקה הרגילה כמו שהיה בעבר?
יקרה,שמתי לב שעדיין לא ענית לגבי ה0 הפרדה.
יש 0 הפרדה מלא מרגע הלידה?
החיול, וכל הבדיקות במהלך האשפוז נערכים אצל האמא בביות מלא?
סורי זה לא נקרא 0 הפרדה.חלקן מהבדיקות של התינוק מתקיימות בחדר הרופא צמוד לחדר הלידה,
לשם מגיע ההורה או המלווה יחד עם הרופא.
מה בדיוק מחקרים הוכיחו? שא״א לעשות את הבדיקות אצל היולדת?וזאת על פי המלצה של משרד הבריאות והמחקרים הרפואיים.
שמחה לשמוע שלפחות החלק הזה שופר.שאר הבדיקות והחיסונים נעשים לידך.
מצוין. אז תלכי לבתי חולים האלו.סורי זה לא נקרא 0 הפרדה.
בבתי חולים אחרים עושים את זה בחדר היולדת.
???מצוין. אז תלכי לבתי חולים האלו.
אף אחד לא הכריח אותך ללכת למעייני הישועה
וכנ"ל מה שמכונה 'חדר התאוששות', בבית חולים אחר שבו היינו עברו ישר מהחדר לידה למחלקה בלי טילטולים מיותרים (כמובן לאחר השעתים הנדרשות עפ"י כללי משרד הבריאות)סורי זה לא נקרא 0 הפרדה.
בבתי חולים אחרים עושים את זה בחדר היולדת.
כאחת שבייתה במעייני בעבר, זה היה מבחינתי חיסרון משמעותי הפרידה הארוכה אחרי הלידה (למרות שבעלי כן ליווה אותו), וקיוויתי לשמוע שזה השתפר .
דווקא לי אישית החלק של החדר התאוששות פחות הפריע.וכנ"ל מה שמכונה 'חדר התאוששות', בבית חולים אחר שבו היינו עברו ישר מהחדר לידה למחלקה בלי טילטולים מיותרים (כמובן לאחר השעתים הנדרשות עפ"י כללי משרד הבריאות)
מעניין לראות שכאשר מדובר באשכול פרסומי כללי פרוג מתגמשים...
איפה הצעקות על העברה מידית של האשכול לפורום חכמת נשים?
איכשהו מרגיש לי שהביקורת הזו מייצגת את המקום יותר טוב מהנצנצים והאפשרויות הבלתי מוגבלות שמעייני הישועה מנסים להציג.ילדתי לפני כמה שבועות במעייני.
זאת לא הפעם הראשונה שילדתי שם, אבל הפעם ממש התלבטתי, כי מאד שכנעו אותי לנסות את אסף הרופא.
אודה שהשאשכולות פה בפרוג של הצוות של מעייני בהחלט שכנעו אותי.
והאמת, לא רק שלא היה טוב יותר, היה ממש ממש הרבה פחות בכל פרמטר.
החוויה הכללית שלי הייתה "אדישות, אדישות ועוד פעם אדישות"
מעבר למחדל חמור של המרדימה שבגללו גם סבלתי מאד וגם בסוף לא קבלתי אפידורל, הציק לי החוסר יחס, ההתנהגות הבוטה, כאילו אין פה אישה שראויה להתיייסות מכבדת, אלא חפץ שעושים בו כרצונם. לא עוצרים להסביר לי מה קורה ומה נתקע, לא שואלים אותי אם אני מעונינת להמשיך להידקר בלי הפסקה, פשוט עושים מה שרוצים.
אציין לשבח את המקצועיות של המיילדת והאכפתיות האמיתית שלה, הייתי רוצה לאמר שנפלתי על האנשים הלא נכונים, אך לצערי לא זו הייתה ההתרשמות שלי כלל.
אלא שמדובר במדיניות כללית. תפיסה מסחרית, היולדת היא לא מישהי אלא מספר כלשהו.
האחיות בדלפק בחלקן אפילו לא טרחו להרים את הראש כשפניתי אליהן בשאלה או בקשה.
בתינוקיה המצב היה ממש מתסכל לא היה אפשרי לשים את התינוק אפילו לרבע שעה בשביל לאכול בלי שהם באו לקרוא לי, אך מצד שני בחדר אוכל עמד מאבטח ואסר כניסה של תינוקות לחדר האוכל.
בפינת קפה לא היה חלב לרוב, בבר מים לא היו כוסות, והאוכל ירד בכמה רמות.
סליחה על התגובה הקשה, כל כך הייתי רוצה לבוא ולכתוב פרגון, אך לצערי כשלתם ממש.
ולפני שרצים לפרסם בלי הפסקה אולי כדאי לעשות בדק בית כלשהו.
ביקורת קשה וכואבת, ממש עצוב לקרואאודה שהשאשכולות פה בפרוג של הצוות של מעייני בהחלט שכנעו אותי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים