עזרה מעי רגיז

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
על דרכי טיפול להקלה או לריפוי בעז"ה
תודה גדולה מאוד מראש

• הוסף לסימניות
זה לא אני.
כנראה אפשר לצלצל בכל שעה סבירה ביום.

• הוסף לסימניות
מצטערת לאכזב.
לאחר למעלה מ10 שנים של סבל.
אין ספור נסיונות טבעיים/לא טבעיים/מטוטלת/בדיקת רגישויות/נטורופתיה/שטיפת מעי/ניקוי רעלים/אבחון בגלגל העין/טיפול רגשי וכו' וכו' וכו' וכו'
עשרות אלפי שקלים - לפח!
אין
מה
לעשות!
:cautious::(
צריך ללמוד לחיות עם זה.
(אם אתם מוצאים פתרון (שלא ניסיתי) אשמח לשמוע).
בריאות איתנה, ושנה טובה!

• הוסף לסימניות
מעבר לקמח כוסמין שיפר פלאים!
כמו כן לנסות דיאטת fodmap, יש הרבה חומר ברשת על זה.

• הוסף לסימניות
לא מכיר טיפול יעיל
מה שכן
קבלה עצמית ברוגע
מסייעת מאוד לסימפטומים

• הוסף לסימניות
חברה שלי סבלה מזה,
אני יודעת שהיא לקחה את המשקה של פוראוור,
היא הייתה מאד מרוצה וקיותה שתוכל להפסיק לקחת והמצב ישאר,
כרגע היא הפסיקה, וזכור לי שהיא אמרה שב"ה היא כבר לא סובלת מזה,
(היא לוקחת ריקוטן אולי זה גם השפיע- אין לי מושג

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לשנות הרגלי אכילה אבל תקופה לא חד פעמי ולצפות לתוצאות...
וגם לשנות כמויות אכילה ..לא להעמיס על הקיבה...

• הוסף לסימניות
לא כל המעיים הרגיזות דומות אחת לשניה.
כומ שלא כל האנשים הרגזנים בעולם דומים.

הכי חשוב לנסות דיאטות.
כל תקופה להחליף עד שמוצאים את הדיאטה המתאימה.

רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה