כללי מעכשיו לעכשיו....

• הוסף לסימניות
מודעה למחר על הבוקר
אני אשמח לכל הכוונה עמ"נ לשפר את המודעה
הכוכבים עוד רגע על המודעה:eek:

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 100.3 · צפיות: 363
  • הוסף לסימניות
כרגע זה ממש ראשוני

• הוסף לסימניות
??????

• הוסף לסימניות
שינויים משמעותיים...
ככה זה שעובדים בבוקר

קבצים מצורפים

• מודעה כנס גמח בסיעתא דשמייא-3.jpg
    מודעה כנס גמח בסיעתא דשמייא-3.jpg
    KB 576.5 · צפיות: 315
  • הוסף לסימניות
וואו!!!
אין מה להשוות!
הרבה יותר מושך והרבה יותר ברור!!!
רואים מיד את סדר ההרצאות ושמות המרצים בולטים,
מובן מטעם מי המודעה - ע"י הלוגו של הגמ"ח
והצבע הנוסף נותן טאצ' מיוחד,
סימן הקריאה מוסיף מאוד מאוד!
פשוט 'וואו' אחד גדול!!!

• הוסף לסימניות
ממש כמו שאמרו אין מה להשוות, רק מרגיש לי יותר מדי סוגי גופנים, נראה לי שכדאי לצמצם את המגוון, להשתמש בחלקים יותר שמופיעים בחלק התחתון של המודעה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השתדרד ברמות

מצטרף לגבי הפונטים

• הוסף לסימניות
מרוב שלא הגיבו;)...כבר ישבתי להתרכז בעיצוב
והנה אני שמחה לראות שכבר את ההערות שנאמרו תיקנתי
מצ"ב

קבצים מצורפים

• מודעה כנס גמח בסיעתא דשמייא-7.jpg
    מודעה כנס גמח בסיעתא דשמייא-7.jpg
    KB 596.5 · צפיות: 180
  • הוסף לסימניות
דווקא אהבתי שסימן הקריאה היה אחרי המילה 'כאן',
זה נתן לזה ואו כזה...
משהו קטן -
קצת מפריע לי שהמילים התחתונות במלבנים מידי צמודים לקרקע, אולי כדאי קצת להעלותם או להגדיל המלבנים.
בגדול -
זה משו משו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה