מעלה להצבעה- הדרכה מצולמת [מוס תותים/פרחי שוקולד וקוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 63388;1972534:
לא אוהבת קוקוס. פליז, את התותים.

נכתב ע"י שח מט;1972774:
איזה כיף שהפעם אאני לא צריכה להתלבט
אני לא אוהבת קוקוס...

אפשר להמיר לאגוזים/שקדים...

לגבי כשרות התותים - כתבה לי אחת המשתתפות שאפשר לקלף ואז לשטוף ולחתך לקוביות.
בכל מקרה כאן במוס הם טחונים לגמרי.

• הוסף לסימניות
ואני עוד מחכה לאלפחורס ולא נותרת, תארגני גן אותן מתישהו בבקשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1972968:
ואני עוד מחכה לאלפחורס ולא נותרת, תארגני גן אותן מתישהו בבקשה!

נשתדל.
מקסימום נעשה איזה בונוס לכבוד פורים [לא מבטיחה....אל תתפסו אותי על המילה]

• הוסף לסימניות
מה כולם יצאו פה נגד קוקוס? איך אפשר לצאת נגדו בכלל? את הקוקוס בבקשה :)

• הוסף לסימניות
בקר, רוח האדיבות שלך שופעת בלע״ר!!!
כל הכבוד!!
מחכה למתכון..

• הוסף לסימניות
מוססססס תותייים!!!!
אבל בקר לפני שבת אם תוכלי תזכי למצוות!!
יש אורחים ....
וזה המקום להודות לך שוב ושוב ושוב על הנדיבות וטוב ליבך..
ועל המתכונים הנפלאים עם הדרכות מפורטות מעשה ידייך!
אין מילים!!

• הוסף לסימניות
בקר, לא הבנתי מה הסיפור עם התותים הקפואים של 'בודק'. למיטב ידיעתי, הם כשרים לגמרי, לעומת תותים רגילים. מה פתאום לטחון אותם?
ואם באמת כך, אז הרבה יותר זול לקנות תותים 'עם תולעים', ולנקות לפי ההוראות של הרב ויא, ואז כמובן לטחון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 63388;1973153:
בקר, לא הבנתי מה הסיפור עם התותים הקפואים של 'בודק'. למיטב ידיעתי, הם כשרים לגמרי, לעומת תותים רגילים. מה פתאום לטחון אותם?
ואם באמת כך, אז הרבה יותר זול לקנות תותים 'עם תולעים', ולנקות לפי ההוראות של הרב ויא, ואז כמובן לטחון.

הרב ויא אמר לנו לטחון את התותים של בודק. אבל זה היה לפני כמה שנים ויתכן שהשתנה.
אגב, לפי מחירי התותים כרגע- לא יותר זול לקנות תותים שלמים רגילים אלא לקנות קפואים [נכון לעיר בה אני מתגוררת, ומכון ללפני שבוע...]

• הוסף לסימניות
תותים בבקשה:p
רוצה קצת מתגעגעת ממש לטעם שלהם
כמובן אם אפשרי
ותודה על הכל
בקר את אלופה:)
ומפרגנת במיוחד..

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במחירים כרגע, לא ראיתי בעיר שלי תותים כבר שנתיים כמדומני. רק שאני גרה באזור חרדי, מאמינה שבאזורים החילוניים כן יש, ובטח בזול. אבל נניח לזה.

• הוסף לסימניות
יש תותים קפואים (ועוד פירות) בהכשר הרב לנדא במיצי אורי בבני ברק

• הוסף לסימניות
לא הצבעת????
מקפיצה בשבילך...

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על השירות
אני קוראת בהתמדה כל מילה שלך

אשמח אם תעלי מתכון מעניין עם שערות קדאיף

• הוסף לסימניות
קוקוס. קוקוס.
[אין לי באזור תותים קפואים :(]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה