כללי מעלה לחו"ד>>>לוח שנה

• הוסף לסימניות
איך זה?
אשמח להערות בונות!
לוח שנה.jpg

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. מדויקת ומוקפדת.
כמה הארות, לטעמי, קחי אם תרצי:
הקווים המפרידים בין הימים לדקק לחצי. כך יהיה יותר ספייס בשוליים.
הרשימה של הנץ החמה, סוף זמן ק"ש וכו. עדיף לעשות ישור לימין.
הריבועים של התוספת זמנים בימי שישי ושבת, להוריד את הגרדייאנט, ולהשאיר ריבוע ללא מילוי רק מסגרת.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים ועשיר!
הייתי שמחה לכזה על המקרר :)

מבחינה פרקטית,
יתכן ועדיף להעביר את המספור של התאריך הלועזי לצד שמאל (אחרי זמני היום)
כדי להפריד בין העברי ללועזי, גם יראה יותר מסודר ונקי לעין.

• הוסף לסימניות
הי, תודה לכולם!
@רחלים מקווה הערב להספיק לעבור על הערותייך, תודה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
אולי תשנו במקום ירושלים ומודיעין עילית ל: י-ם ומ"ע כך זה יראה פחות עמוס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו ממש יפה וקריא

• הוסף לסימניות
למרות העומס (המוכרח..) זה חד וברור.
עבודה ממש יפיפיה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים.
הערה קטנה, אין כמעט מקום לכיתובים, אני למשל לא אשתמש אם אין לי מקום לכתוב ארועים וכו'

• הוסף לסימניות
מקסים.
הערה קטנה, אין כמעט מקום לכיתובים, אני למשל לא אשתמש אם אין לי מקום לכתוב ארועים וכו'
זה לוח כיס
רק לראות זמנים של סוזק"ש ודברים כאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה