מעלה מחדש בצורה קלה (כמובן על חשבון האיכות....)

• פותח הנושא RMV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הצילום והעריכה שלך ;););)
מקסים!!!

הייתי מוותרת על הפתיח הארוך
או משדרגת אותו לטמפלט יותר מעניין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קלפי מקסים, הצילומים נהדרים ומגוונים
עם איזו מצלמה את עובדת?
אהבתי את הרעיון של ציור המילה תודה

הפריע לי שאין תיאום מלא בין הסאונד לתנועות השפתיים
והייתי משנה קצת את המשחק עם הטקסט כך שיתקבל נקי יותר

תצליחי!

• הוסף לסימניות
צילום מעולה!
ממש שידרג את הקליפ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עריכה מושלמת!!!
צילום מוצלח ביותר!!!!
והתוצאה:
מצגת מושלמת ביותר ומיוחדת מאוד!!
אהבתי את הקטע האחרון של מאחורי הקלעים...

• הוסף לסימניות
צילום מעולה.
מאחורי הקלעים -נהדר במיוחד עם שילוב של כתוביות תוך כדי.
מעט ארוך. גם הסרט עצמו וגם יש מספר שוטים ארוכים מידי.

מיד כשראיתי את צבעי האקוורל והמכחולים שאני קונה לתלמידות, הבנתי שזו צריכה להיות תלמידה שלי. אז ד"ש לנועה גבאי.

• הוסף לסימניות
צילום מהמם הצבעים כ"כ יפים

• הוסף לסימניות
אפשר בגוגל דרייב?
כל הקישורים חסומים מלבד גוגל דרייב.
אפשר?

• הוסף לסימניות
upload_2018-4-26_15-20-30.png

:mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומקצועי!
אני רואה שכתבו שקצת ארוך מדי אבל דוקא לא הרגשתי כך בכלל! הלוקיישנים יחסית מגוונים. הקומפוזיציות גם יפות מאד.
ומאחורי הקלעים חמוד ממש!
באמת הפריע לי מעט הקטעים שלא מספיק התאמת בין השירה לשפתיים. אבל חוץ מזה זה יצא מהמם!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!!!
המאחורי הקלעים פשוט מתוק:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה