מעלה עד אחת מאותה סידרה-בת שבוע

• הוסף לסימניות
תמונה קצת יותר "רגילה"

• הוסף לסימניות
ואת זאת אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1411627:
ואת זאת אהבתי מאוד.

סתם שאלה לצלמות של ניו בורן:

נראה לכן שתינוקים פחות חמודים עם בגדים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות 10;1411635:

....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות 10;1411635:

מצלמות מה שהאמא רוצה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות 10;1411635:

בתור אמא, אני כן חושבת שתינוקות הניו בורן יותר חמודים בלי בגדים.
ראשית בד"כ הבגדים לא מונחים על אותם תינוקות יפה ומתוח מספיק. וכמה שמשתדלים זה לא נראה הכי יפה.
והתמימות והנקיות והראשוניות מובעים ככה יותר חזק...

זו דעתי.

• הוסף לסימניות
אנחנו הראנו פעם לסבתא אלבום ניו בורן.ואיזה התקפה קיבנו מה זה שואה בלי בגדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1412004:
אנחנו הראנו פעם לסבתא אלבום ניו בורן.ואיזה התקפה קיבנו מה זה שואה בלי בגדים
ואנחנו קיבלנו התקפה מהסב/תא, ניצולי שואה כמובן:
למה אתם לובשים שחורים עדיין אני לא ב"סגולה"
למה עשית דיאטה את נראית נורא, אין לכם כסף לקנות אוכל?
למה את אומרת "מותק" עליו כל הזמן, תפסיקי, אסור לדבר..​
רוצה עוד?

• הוסף לסימניות
מיוחד.
ובכלל לא רגיל.

בקטנה, קצת דוקר לי שהבטן נגמרת בדיוק בשפיץ השמאלי תחתון של הפריים, הייתי טיפה מסובבת בכוון השעון, אולי כך יהיה נעים יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה