אני מכיר את מעלה עמוס קצת אבל לא גר שם. יש לי משפחה שםמספר אשכולות כבר עסקו בנושא, אך אשמח לקבל מידע עדכני.
מה קורה שם מבחינת מחיר, תכנון, היצע, אוכלוסיה, מוסדות וכו'.
ובאופן כללי התרשמויות אישיות.
תודה.
אתה יודע איזה גדלים של דירות נבנות שם?יש שם דירות חדשות יפות ושני אזורים של דירות בבניה אין לי מושג במחירים
תוכנית המאה של ארה"ב קשורה לשם?
תוכנית המאה של ארה"ב קשורה לשם?
לפי ויקיפדיה היא אמורה להשאר בשליטה ישראלית - אם כי בתור "מובלעת" בתוך המדינה הפלסטינית שתקום רבע שעה אחרי שנסראללה יתגייר.לפי השמועות הם מחוץ לגבולות של המפה של תוכנית המאה
אבל למעשה המפה כלל לא פורסמה, כך שאין מידע רשמי.
בכל מקרה, תוכנית המאה בוטלה כבר, וטראמפ כבר בדרך הביתה.
לאאתה יודע איזה גדלים של דירות נבנות שם?
0527630544יש אחד בשם זילברמן שמשווק שם את הדירות.
אני יכול לברר לך את הפל שלו, אם תרצי.
יש אחד בשם זילברמן שמשווק שם את הדירות.
אני יכול לברר לך את הפל שלו, אם תרצי.
תודה0527630544
יש ליתודה
מטעם מי הוא משווק?
אשמח גם לכתובת אימייל אם יש לכם.
שלחתיתשלחו לי הודעה
וגם של אריאל יזמות.מטעם חברת 'שאג ולול' שבונה את הדירות שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים