מעלה ציורים לראשונה כאן...

• הוסף לסימניות
סליחה על גסות הרוח בהקשר לציור המדהים הזה.
משהו בו חושני מידי אולי?
מזכיר קצת סגנון של ציורי קיר כנסיתיים

ציורי קיר כניסתיים - זו מחמאה. לצייר כמו דה וינצי ומיכאלאנגלו אתה מתכוון?

דרך אגב יהודית הציורים מהממים (אם לא ברור מתגובתי להערה הזו).

• הוסף לסימניות
מדהים, ציור ברמה גבוהה מאוד!!!!
האף, השפה עיליונה, השפתיים, הידיים...
לדעתי השיער בציור הראשון יותר טוב.

עוד משו קטן- אצל האבא-בעיניים הלובן בעין בצבע של העור, ותסדרי טיפה את הגבה, היא מידי מעוקלת.
ואם יש לך כוח לעבוד עוד קצת על השלג שעל הדמיות זה יעשה להם טוב.. (אולי גם ממש טיפה צל מתחתם יעשו אותם יותר מוחשיים)
פשוט רואים את הצורה של המברשת ממש ברור, וזה צריך להיות פחות מסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fheller;2390537:
סליחה על גסות הרוח בהקשר לציור המדהים הזה.
משהו בו חושני מידי אולי?
מזכיר קצת סגנון של ציורי קיר כנסיתיים

ציורי קיר כניסתיים - זו מחמאה. לצייר כמו דה וינצי ומיכאלאנגלו אתה מתכוון?

דרך אגב יהודית הציורים מהממים (אם לא ברור מתגובתי להערה הזו).

תודה רבה על המחמאות!
בהחלט משמחות ומעודדות כל המחמאות, של כל המגיבים.
בקשר לכנסיה, אני באמת מקוה שזה לא מזכיר.

אישית , הגעתי לארץ מארגנטינה בגיל כמעט 10, שם היו הרבה כנסיות אבל מגיל צעיר מאוד למדתי וכך הקפדתי, לא להעיף מבט לכיוון הכנסיות, כך שלא התבוננתי בהן חיצונית ובטח לא מבפנים.וגם כיום אני נמנעת מלראות ציורי כנסיות. (אלא אם ראיתי ציור באתר או ספר וכו' ולא ידעתי שזה לקוח מכנסיה)
מה שכן אני מאוד אוהבת לצייר פנים והבעות, אוהבת את הדיוקים הקטנים שבשיער ,פנים ואף וכו', אוהבת גם לצייר ריאליסטי אך גם ליפות את המציאות, כיד הדמיון, כי בשבילי ציור זו גם אפשרות ליצור מציאות חלומית, עולם קסום ויפה שקיים בציור ולא במציאות או בצילום. (זה לא אומר שאני תמיד מצליחה ליצור את זה ,אבל זה מה שאני אוהבת, לצד ציורים גם בסגנונות אחרים, קלילים ומלאי הבעה)

• הוסף לסימניות
המון תודה לכל המגיבים!!!!!
אני לוקחת בשמחה את כל ההערות וגם אנסה, בעזרת ה', לתקן ולהשביח דרכן את הציור. בעזרת ה', אעלה אותו שוב לאחר התיקונים.
ושוב המון תודה!

• הוסף לסימניות
יהודית, לא ראיתי עד עכשיו, כיף לראות את הציור המדהים הזה שוב!!!!
כמובן מחכה כבר לציור הבא...

• הוסף לסימניות
עבר הרבה זמן .. הבטחתי ועוד לא קיימתי
אז היום, בעזרת ה', אני מעלה עם השינויים
וגם חלק מההמשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה