מעלה שוב הפעם ללא עריכה

• הוסף לסימניות
אני רק רוצה להבין למה יש סיכוי שתמונה חיוורת כזו יותר טובה ??

קבצים מצורפים

• P6290367.JPG
    KB 927.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
היא לא חיורת. הצבעים יפים מאד.

• הוסף לסימניות
הצבעים בתמונה עם העריכה הם לא טבעיים. (בעיקר הירוק שממש מסנוור)
התמונה ללא עריכה יפה בעיני.
לעניות דעתי, (ואין לי הבנה מקצועית בצילום) אפשר לערוך את התמונה, אך בצורה מקצועית...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחד ההבדלים בין אומנות הצלום לציור, הוא:שצילום הוא מראה את המציאות כפי שהיא. אמת. (לא סתם יש כאן צלמים המתחלחלים מכל נגיעהה ועריכה בתמונות) בציור לעמות זאת, לא נפגם מהאומנות סטיה מהאמת, אדרבה, יש כאן ביטוי אישי של האמן.
תמונה המביאה את הצבעים האמיתיים מביאה את היופי שתפסה עין המצלם.(בתנאי שתפס את הרגע המתאים, ולא צלם ביום מאובק למשל) עריכה בצבעים זוהרים ולא טבעיים, זה פשוט לא זה.
נ.ב. למותר לציין שאני לא צלמת אבל חובבת אומנות ויופי.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב.

התמונה יכולה היתה להיות יותר טובה עם קימפוז שונה לחלוטין, אבל בס"ה תיעוד חד ויפה.

מדהים איך המצלמות הקומפקטיות יכולות להיות טובות בצילומי מאקרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;597477:
הרבה יותר טוב.

התמונה יכולה היתה להיות יותר טובה עם קימפוז שונה לחלוטין, אבל בס"ה תיעוד חד ויפה.

מדהים איך המצלמות הקומפקטיות יכולות להיות טובות בצילומי מאקרו.

אכן מדהים אם כי המצלמה שלי לא ממש קומפקטית ( SP570 אולימפוס דמוי רפלקס כמדומני כך אומרים זאת )

• הוסף לסימניות
יש כזה מושג צלם חרקים ? עושה רושם שאתה הולך על הכיוון הזה ;).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונה יפה אבל חסר עוד קצת קונטרס

• הוסף לסימניות
קודם כל, ברוכים הבאים לפורום!

עכשיו משהו בקטנה:
יש בפורומים תופעה שנקראת "הקפצה". זה משהו שדי מרגיז את משתתפי הפורום וא"א לומר שלא בצדק.

מהי הקפצה? הו, יופי ששאלתם. הקפצה זה אשכול שכבר עבר זמן מאז פרסומו והנושא כר נדון ומיצה את עצמו, ולפתע הוא חוזר לכותרות.

איך נוצרת התופעה? התופעה נוצרת ע"י כך שמערכת הפורומים בנויה כך שהאשכול הראשון ברשימה הוא האשכול עם התגובה האחרונה ביותר. ז.א. אפילו שלאחר שאשכול X נפתח, נפתח אחריו עוד אשכול. אם באשכול X התגובה האחרונה מאוחרת יותר מהאשכול השני, אשכול X יהיה לפניו ברשימת האשכולות (בפורום).

מי גורם לתופעה הזו? אז כמו שהסברנו זה נגרם ע"י מי שמגיב אחרון ובהפרש זמן ניכר מהתגובה שקדמה לו. בדר"כ היא נגרמת ע"י משתמשים חדשים שעוד לא בקיאים במערכת הפורומים ובצורת הפעולה שלה.

למה זה מרגיז? את זה כבר אתם תסבירו לי בהמשך... אני משוכנע בזה.

להתראות ברחבי הפורום. אני בטוח שיש לכם מה לתרום ושלי יש הרבה מה ללמוד

;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה