מעלה שוב..יצירות מהתקופה האחרונה...

• הוסף לסימניות
כמובן אין להשתמש או להוריד בשום צורה

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_10 Nov. 22 14.11.jpg
    KB 261.5 · צפיות: 23
  • ScreenHunter_07 Nov. 22 14.08.jpg
    KB 251.6 · צפיות: 18
  • ScreenHunter_03 Nov. 22 14.05.jpg
    KB 211 · צפיות: 19
  • ScreenHunter_04 Nov. 22 14.05.jpg
    KB 218.8 · צפיות: 29
  • ScreenHunter_06 Nov. 22 14.07.jpg
    KB 232.3 · צפיות: 30
  • ScreenHunter_02 Nov. 20 08.54.jpg
    KB 227.5 · צפיות: 22
  • ScreenHunter_01 Nov. 22 14.03.jpg
    KB 216.2 · צפיות: 19
  • ScreenHunter_07 Nov. 18 21.14.jpg
    KB 180.9 · צפיות: 17
  • ScreenHunter_05 Nov. 18 16.29.jpg
    KB 303.2 · צפיות: 20
  • ScreenHunter_01 Oct. 25 01.09.jpg
    KB 224.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!
אהבתי את הזרימה והחן בזאבים וסוסים, מצוין!

• הוסף לסימניות
שלמות.

• הוסף לסימניות
זה מדהים שלאותו צייר
יש כל כך הרבה סגנונות ציור
וכולם שובים את הלב

• הוסף לסימניות
איזה אמנות!!!!
ההשקעה אדירה, רואים את זה בכל קו ופרט.
ועל הצבע מה נאמר ומה נדבר.....

• הוסף לסימניות
הצביעה מטורפת לגמרי..

• הוסף לסימניות
כל קומיקס שווה אשכול.
הצטמררתי בגשם, הוא פשוט אמיתי.

• הוסף לסימניות
כיף לשמוע

שואף להתקדם עוד יותר...

• הוסף לסימניות
מלבד כל המחמאות אני רוצה גם להא(ע)יר- בציור של האיש עם הסוס שהם מסתכלים לצד מופתעים יש בעיה עם הפה של הסוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1860756:
מלבד כל המחמאות אני רוצה גם להא(ע)יר- בציור של האיש עם הסוס שהם מסתכלים לצד מופתעים יש בעיה עם הפה של הסוס.

מודה לך מאוד.. אתקן זאת

• הוסף לסימניות
נ"ב גם הידיים של החסיד בעמוד האחרון- שנראה שעושה "אוי ואבוי" או "גוועלד" (לא דוברת יידיש אז סליחה על השגיאות) בקיצור, אז הידיים שלו קטנות ביחס לראש וגם היד השמאלית (לנו) בתנוחה מוזרה.
חוץ מזה יישר כח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1860767:
נ"ב גם הידיים של החסיד בעמוד האחרון- שנראה שעושה "אוי ואבוי" או "גוועלד" (לא דוברת יידיש אז סליחה על השגיאות) בקיצור, אז הידיים שלו קטנות ביחס לראש וגם היד השמאלית (לנו) בתנוחה מוזרה.
חוץ מזה יישר כח!

כן שמתי לב..

תמיד אני נוהג לעבור על הציורים שוב ולבדוק איפה פיספסתי מרוב מהירות עבודה. ושמתי לב לזה..תודה

• הוסף לסימניות
זה לא יותר פשוט לעבור עליהם עוד לפני הצביעה?? (אני פשוט עוד לא למדתי תוכנות אז אין לי מושג שואלת מחינה הגיונית...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1860787:
זה לא יותר פשוט לעבור עליהם עוד לפני הצביעה?? (אני פשוט עוד לא למדתי תוכנות אז אין לי מושג שואלת מחינה הגיונית...)

אכן כמובן לפני הצביעה אני גם עובר..אבל הרבה מכאן יודעים שלא תמיד שמים לב לפרטים הקטנים. יש דברים שלא בולטים לעין

• הוסף לסימניות
אהבתי במיוחד את הקומיקס על העגלון והסוס (תאורה צהובה, 2 עמודים) האינקינג העבה שם -נראה ממש מקצועי. מחמיא לציורים שלך מאד.
בציור האחרון הפריע לי שיש כמה גוונים לפנים. היהודי עם פנים צהובות. זה נראה שהוציאו אותו מחדר מיתים....

וכמו שאמרו לפני- אהבתי לראות את מגוון הסגנונות. אגב הילד והעכברון- מותק!

• הוסף לסימניות
עושר של צבעים וסגנונות, מדהים!
נדלקתי על הקטע של הכבשים....:)

• הוסף לסימניות
הפרקים עם הסוס - מעולים!!
בעיני המשבצת הכי טובה זאת ההיא שהסוס והבנ"א מסתכלים ביחד הצידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן עדן;1860526:
מה פתאום איירת את הרבי מערלוי?
חח

לי דווקא זה הצטייר הרבי מאמשינוב... (בסט השני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה