כללי מעלין בקודש???????????

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות.........

• הוסף לסימניות
אך???????

??????

קבצים מצורפים

• Doc2עכעכ - עותק.pdf
    KB 494.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תותח ויפה רק הייתי מוריד את העיטורים סביב האותיות או מעדן אותן במעט אם יש לך פונט קרוב לזה אבל באופן כללי השקעה יפהפיה

• הוסף לסימניות
ועכשיו????????

יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 1.pdf
    KB 533.7 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
ואיזה רקע כדאי לשים בתוך ההזמנה?

• הוסף לסימניות
נפלא ביותר!
לא יודע אין לי ניסיון בזה, אלו דברים שצצו לי תוך כדי שראיתי...
אגב, א. נהנתי ששמת את הסולם באמצע,
ב. את המעלין לשים באמצע.

• הוסף לסימניות
אם הפנימי בדף קשיח כזה אז כדאי לשים צבע לא לבן לגמרי אלא יותר נוטה לאפרפר יש לך דוגמאות בהן אתה מתלבט\ת?

• הוסף לסימניות
לא יודע למה אבל האדום סביב האותיות קצת מפריע אולי משהוו קצת יותר עדין כמו חום, משהו שישב על הרקע מאחור.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי בכיוון הזה

מנסיון בבתי ספר.. ;)

אולי מתחת ללוגו לשים את שם הבצפר

כמובן לשנות פונט ובלי קו מסביב למלל

אני רואה שהשתנו הצבעים, אבל תתייחסי לצבע התמונה

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 669.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לפי מה שלימדו אותי אסור להשתמש בכתב אשור שלא לתשמישי קדושה- זהו זלזלול בקודש!

• הוסף לסימניות
בכללי
יפה יותר שגם הטקסט של "מעלין בקודש" וגם של "ערב הורים" יהיה באותו גופן
רק מודגש ולא מודגש, וכן באפקטים שונים.

חוצמזה - מאוד יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה