מעלית הזמן

• הוסף לסימניות
מאד!!
היינו ונהננו- רק שיש שם כמה מופעים וצריך ללכת לאחד הנכון- על תולדות ירושלים או משהו כזה.
מרתק, מפעים, חוויה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש שם חלקים שלא ממש מתאימים לציבור שלנו.

• הוסף לסימניות
יש שם הרבה כפירה

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שהייתי שם מזמן בתור בחורה בת 15-16
ומאד נהננתי כבילוי משפחתי. היינו גם עם אחי הקטנים שהיו בני 5-6 וכולנו נהננו יחד.
לא יודעת להמליץ מבחינת תוכן וכפירה וכאלה.
אבל אנחנו היינו במופע על תולדות ירושלים ולא זכור לי משהו בעייתי.

• הוסף לסימניות
הייתי לפני 6 שנים, יצאתי עם טעם חמוץ. מידי צורם חוסר ההתאמה לציבור שלנו לפעמים כגלוי ולפעמים בין השיטין, אני כבר לא זוכרת פרטים אבל זוכרת את ההתרשמות אבל יתכן שמאז כבר הותאם התוכן כי עבר הרבה זמן, ויתכן שקיבלו הערות על כך והשתפרו... כדאי לשמוע אינפורמציה ממי שהיה לאחרונה

• הוסף לסימניות
ניסיתי קצת לגרד את תאי הזיכרון האפורים-
מה שאני מצליחה להזכר שלא יכולתי לשאת זה את ההמחזה של ירמיהו הנביא -כפשוטי העם ומטה ובעיניים לא ממש חרדיות, בכלל איך אפשר להמחיז בפועל נביא- נשגב מבינתי. אפילו לצייר זה בעיה אז להציג?

• הוסף לסימניות
הייתי שם בתור ילדה,
מלבד הכיסאות שזזים, זכור לי שלא היה הרבה ממה להתרשם.
המון אלמנטים וסממנים נוצריים,
לא תמיד אנחנו שמים דעתנו לכך, לא תמיד מכירים,
אך יש דברים שנכנסים מהדלת האחורית.
ושם, חופשי גם מהקדמית.
ברור לי שההורים לא היו מרוצים (על אף שהם לא הביעו זאת כלל בגלוי)
וכשאני מהרהרת בכך, זה אחד המסרים שזכורים לי משם ביותר..;)
תיהנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה