משום מה בסביבה שלי, הן במשפחה והן בין החברים,תסכים איתי אבל, שלא "כולם" התנהגו בצורה הזאת.
מדברת על כאלו שהולכים לאורו....מי הם גדול''י איני יכול לקבוע,
בטח לא כגולש באינטרנט אדע לקבוע מי גדול ממי,
האם אדמו''ר פלוני הוא יותר גדול מאדמו''ר אלמוני,
האם רב פלוני הוא קטן מרב פלמוני....
ולכן כל אחד יעשה כהוראת רבותיו, והנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל.
חשוב להזכיר לכולם, שחייבים להיזהר כרגיל עד כעשרה ימים לאחר החיסון השני. אז הסיכוי לחלות יורד בע''ה בצורה מאוד משמעותית.החיסון הוא 'אשליה', אוטומטית פחות נזהרים
כנראה גם שונו הקיטריונים לקביעת מוות ומונשמיםשיעור החיוביים עלה גם בגלל ששונו הקריטריונים לקבלת בדיקות.
דברי טעםחשוב להזכיר לכולם, שחייבים להיזהר כרגיל עד כעשרה ימים לאחר החיסון השני. אז הסיכוי לחלות יורד בע''ה בצורה מאוד משמעותית.
מאוד חשוב לשמור עד אז בהקפדה.
כשאחוזים גבוהים בציבור יהיו מחוסנים בשני חיסונים ועוד עשרה ימים, ומספר החולים הפעילים יהיה נמוך מאוד, האפשרות להידבק תצנח באופן טבעי בצורה דרמטית (בתקווה שלא תהיינה הפתעות לא נעימות), ואז בע''ה יהיה אפשר לחזור לחיים רגילים (בתקווה, שהחיים הרגילים יהיו במעלה גבוהה יותר אחרי כל מה שעברנו).
חייבים אבל חייבים לעשות השתדלות השתדלות חובה גם אם לא מועילה
בציבור החרדי, המקדם הוא 1.5 ומעלהכרגע מקדם ההדבקה עדיין מעל 1. גם כשהוא ירד מתחת ל 1, עדיין בתחילה יהיו חולים פעילים רבים מאוד, שעדיין ידביקו אחרים, אך בממוצע כל אדם ידביק פחות מאדם 1, וכך בע''ה התחלואה תלך ותצטמצם.
כשתהליך כזהמתחיל, הוא צובר תאוצה. תוך איזה זמן החולים הפעילים יבריאו, וחולים חדשים יהיו פחות ופחות.
חישוב שלך?בציבור החרדי, המקדם הוא 1.5 ומעלה
רפואה שלימה!!!!בלת"ק
תשמרו, תשמרו, תשמרו
אני מאומתת "קלה" ב"ה
ויש לי גיהנום, כל יום תסמינים מוזרים חדשים
כרגע נכנסתי להתקף אסטמה הכי קשה שאני זוכרת בחיי
אינהלציות ומשאפים טיפה עוזרים, קרה פעם אחת שלא הצלחתי לנשום
זה לא מצחיק, זה סיוט!!!
ירדתי במשקל הרבה יש בחילות, סחרחורות איבוד טעם וריח, כאבי ראש, שרירים-לא הצלחתי לעמוד על הרגליים
כבר שבוע וחצי שאני לא מתפקדת, כאבי אוזניים וכו' וכו' ועוד רשימה ארוכהההההה של מה שהקורונה עשתה לגוף שלי, אני אישה צעירה.
תתעוררו, זה אסון
ותשמרו על מי שעוד אפשר
אי אפשר להתבסס רק על יחס לימים קודמים אלא ביחס לשבוע שלם, בפרט שהמאובחנים אתמול ושלשום הם אלו שנבדקו בשבת ושישי שנמוך מאד במגזר החרדיכן. חישוב שלי.
לפי סדר יורד מהיום לשלשום
2557 1,957 1,093
שתהיה לך רפואה שלמה והחלמה מהירה!אני מאומתת "קלה" ב"ה
ויש לי גיהנום, כל יום תסמינים מוזרים חדשים
מצטרף להנ"ל בתוך שאר חולי עם ישראל הקלים והקשים יחדיהםשתהיה לך רפואה שלמה והחלמה מהירה!
תמיד לפני ישיבת הממשלה מפציצים מספר דרמטי בכדי להשפיע על השרים להאריך את הסגר... אז הם שמרו אלף מיום ראשון והעבירו ליום שני... זה הכל...
איך אומרים... גם אני הייתי צוחק אם זה לא היה מבכיאמצחיק בקושי...
מצחיק בקושי...
זה בריא לצחוק!איך אומרים... גם אני הייתי צוחק אם זה לא היה מבכיא
שים לב שמיום ראשון מספר הבדיקות ירד כי שונו הקריטריונים לקבלת בדיקותזה בריא לצחוק!
בדקתי את זה... לא היה בעבר רצף של יומים (שבת וראשון) עם מספר חולים נמוך כ"כ (יחסי...) תמיד שבת זה פחות אבל גם יום א'? זה כבר תמוה! (תמיד יום א' זה פחות מיום ו' אבל לא כל כך...)
מה שמעלה אפשרות סבירה בהחלט ששמרו קצת להיום כדי להעצים את הגיוועלד. מה שכבר נעשה בעבר.
אני לא יודע איפה בדקת.זה בריא לצחוק!
בדקתי את זה... לא היה בעבר רצף של יומים (שבת וראשון) עם מספר חולים נמוך כ"כ (יחסי...) תמיד שבת זה פחות אבל גם יום א'? זה כבר תמוה! (תמיד יום א' זה פחות מיום ו' אבל לא כל כך...)
מה שמעלה אפשרות סבירה בהחלט ששמרו קצת להיום כדי להעצים את הגיוועלד. מה שכבר נעשה בעבר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים