- הוסף לסימניות
אני שמחה שלמרות החברים הלא מעודדים בלשון המעטה, עשיתם את זה!למרות תגובתי, אני כבר שנתיים עם רישיון!
נהיגה נרכשת עם הזמן!
אני שמחה שלמרות החברים הלא מעודדים בלשון המעטה, עשיתם את זה!למרות תגובתי, אני כבר שנתיים עם רישיון!
לא דומה, לא כמעט.לא ראיתי את כל הפורום
אבל מציע בחום לקחת אופניים ביחד עם חבר שיפקח עלי
ולנסות להתאמן עם אופניים בכביש לפי כל כללי הנהיגה
בעיקר משולש,רמזור,מעבר חצייה,לעבור משמאל לימין לאותת(אי אפשר חח)
אחרי הכל להזיז את ההגה ימינה ושמאלה זה לא הבעיה
לי זה עזרלא דומה, לא כמעט.
מי שרוצה לנהוג ברכב, שיתאמן ברכב.
(ושילך למקום שקט שבו יתנגש בכמה שפחות אנשים...)
לא חושבת שזה עוזר....מי שרוצה לנהוג ברכב, שיתאמן ברכב.
מצחיק ההקפצה
למרות תגובתי, אני כבר שנתיים עם רישיון!
וברוך השם הנהיגה מצויינת.
מה שכתבת מדויק לגמרי, ולא כל מה שחשבו עלי היה נכון גם כן, אבל העיקרון ברור. ואני שמח בשבילך שהחבר שלך לא צדק...סליחה על התגובה
לא מדבר אליך לא מכיר אותך את כישורייך ואת הנהגתך...
אבל לא כל אחד מתאים להיות נהג
כשסיפרתי לחבר שאני רוצה ללמוד נהיגה -אמר לי תעדכן אותי מתי אתה בכביש- אני בורח...........
והצלחת לשלם אגרת רישיון באתר?אחרי שראיתי פה שהרבה עשו את הסגולה של ר מתיא בן החרש עשיתי אותה היום ונושעתי
שני טסטים לא עברתי ושקלתי לעשות את הסגולה.אחרי שראיתי פה שהרבה עשו את הסגולה של ר מתיא בן החרש עשיתי אותה היום ונושעתי
איזה עידוד,לכל המיואשים והמיואשות למיניהם.
אני עברתי ברוך השם טסט!!
אחרי בערך 300 שיעורים סך הכל (ממש ממש לא מגזימה, כן כולל שיעורים בין טסטים) ו8-9 טסטים.
ואני נוהגת מצוין!!
איך בדיוק נהיה פתאם ריכוז מלא?חייב ומצווה לפרסם:
עברתי היום בס"ד טסט שמיני עשיתי את סגולת רבי מתיא בן חרש והבטחתי לפרסם.
מלבד זאת קבלתי את עצותיכם לריכוז מלא מלא במשך ה20 דקות של הטסט
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים