זה רק לישיבהלריקוד אפילו ל3 דקות זה יותר מסוכן מהפרענצעס רגילים
השנה הוא לא עושה הדלקה בבית שמש?חמישי 11 בלילה במירון
לאהשנה הוא לא עושה הדלקה בבית שמש?
בתמונה מה שמופיע זה בערך סה''כ 1000 מקומות ישיבה, אפי' לא בדיחה!זה רק לישיבה
אני אישיתלריקוד אפילו ל3 דקות זה יותר מסוכן מהפרענצעס רגילים
ההבדל היחיד הוא שבכל האיצטדיונים הבסיס הוא בטון מזויןאני אישית
הייתי כמה פעמים בחתונות של משפחת האדמו"ר שליט"א
במתנסי"ם ואצטדיונים עם כסאות כאלה
ורקדו שם הרבה שעות בכל העוצמה
תתאמץ ותספור שוב...בתמונה מה שמופיע זה בערך סה''כ 1000 מקומות ישיבה, אפי' לא בדיחה!
כןאני יגיד לך סוד.....
שברוב האצטדיונים אפשר לקפל את הטריבונות
וזה לא מחובר בשום אופן לבנין..
כנראה זה חלק מההסתגלות לצורך שינוי המבט והערך להילולא, היה לא תהיה ח"וזה נראה קצת כמו איצתדיון
הרי אפשר לקפלו, (ובכל זאת הרי צריכים לשבת, וקשה לעמוד כ"כ הרבה שעות ברצף, סוכ"ס זה לא טיש רציני של אדמו"ר...)אין מקום לרקוד על הטורבינה הזאת לא נשמע
שזה ילך כי מי שמגיע לר' מיילעך זה אנשים שרוצים לרקוד
זה הרי לא הופעה מענין מה יהיה עם זה
עם כל הכבוד לחתונות ,זה לא היה אצל ר' שימען....אני אישית
הייתי כמה פעמים בחתונות של משפחת האדמו"ר שליט"א
במתנסי"ם ואצטדיונים עם כסאות כאלה
ורקדו שם הרבה שעות בכל העוצמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים