כללי מעמד? תתעורר! - עונת העימודים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
כידוע מלבד העימודים של אנשים פרטיים תלמידי חכמים, הדפסת חידו"ת לשמחות, והו"ל של ספרים ישנים, שדבר זה מתפרס במשך כל ימות השנה.
למיטב הבנתי, ישנה גם את עונת העימודים. אשר מתרכזת בסופי זמן 1) תמוז-אב 2) אדר, הלא המה סופי הזמן בישיבות ובכוללים, כשאברכים רוצים להעלות על גבי הכתב את החידושים הנפלאים עליו הם עמלו ויגעו במשך כל השנה. וכן ישנם כוללים רבים אשר מדפיסים חבורות של האברכים. (וישנם אף ישיבות כנ"ל)...

כמו"כ פרסום על עימוד מובדל מהרבה נושאים אחרים, כשברובם הינם מודעות מידע, פלוני מבצע עימוד במחיר אלמוני ומספר הטלפון שלו הוא ****.
ואכן, הדבר לגיטימי לחלוטין, ואין צורך מיוחד להשקיע בו.

רציתי לפתוח את הדיון הנוכחי בו יעלו המעמדים שבינינו מודעות בו הם מציעים את מרכולתם.
ואם ישנם כמה מילים מאחורי המודעה לציין אף אותה.

הרבה הצלחה...

נ.ב. אני בל"נ אעלה בשבוע הקרוב את המודעה שלי...

• הוסף לסימניות
תכננתי להכין מודעה עם כיתוב שונה.

בנתיים אעלה מודעה קיימת (אני כעת שם לב שהשוליים העליונים חתוכים).

לדעתי אין צורך במילים נוספות.

צפה בקובץ המצורף 242825

קבצים מצורפים

• מודעה עם לוגו.png
    KB 106.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה גלאט!

אנחנו מבצעים עימוד וגם עיצוב ספרי קודש.

קבצים מצורפים

• hotam.png
    KB 770.3 · צפיות: 17
  • חותם-דוגמאות מעבודותינו.pdf.zip
    4.5 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עיקר הפרסום שלי לעימוד הוא שאני מדביק מודעות בשחור לבן בכוללים הקרובים לביתי. זול משתלם ובאים לקוחות ב"ה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 554.3 · צפיות: 14
  • תורה.png
    KB 448.3 · צפיות: 12
  • טיפורגפית שחור לבן חדשה.jpg
    2.2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה